понеділок, 06 червня 2011 17:46

Тимошенко прийшла на концерт "Гадюкіних" у джинсах

Тимошенко прийшла на концерт "Гадюкіних" у джинсах

3 червня в столичному Палаці спорту відбувся концерт під назвою"Я вернувся домів" пам'яті Сергія "Кузі" Кузьмінського, вокаліста гурту "Брати Гадюкіни".

Позаторік Сергій Кузьмінський помер від раку у 46 років. Віддати данину пам'яті Кузьмінському і заспівати обробку його пісень зібралися 15 українських виконавців, серед яких Океан Ельзи, ВВ, ТНМК, Бумбокс, Кому вниз, Гайдамаки, а також білоруська група "Ляпіс Трубецкой" та українська "Брати Карамазови".

На вході безкоштовно роздавали диск "Я вернувсь домів" з обробками хітів "Братів Гадюкіних". Послухати пісні українського рок гурту зібралося близько 8 тисяч людей. Серед них депутати Олесь Доній, Юрій Стець, Андрій Парубій, Андрій Шевченко та Сергій Власенко. Юлія Тимошенко прийшла з розпущеним волоссям та в молодіжних блакитних джинсах.

"Було б добре, якби цей концерт, де грали і співали всі українські рок-зірки, перетворити в щорічний традиційний український рок-фестиваль," - написала вона після концерту на своєму блозі.

Концерт розпочали самі "Брати Гадюкіни" піснею "Карпати програли в футбол". Потім українські виконавці співали спільно з "Гадами".

"Цікаво, що гурти обробляли пісні під свій стиль. Просто копіювати "Гадів" - невдячна справа, краще не зробиш, ніж вони, - каже вокаліст "Гайдамак" Олександр Ярмола . - Хоча мені подобається, що це саме концерт "Братів Гадюкіних". Вони дуже рідко збираються пограти разом, а тут така нагода".

"Гайдамаки" виконали пісню "Гей, Іване", яка не входила до альбомів "Братів Гадюкіних", а була написана для кінофільму "Вперед за скарбами гетьмана".

Тарас Чубай був на милицях, але це не завадило йому заспівати "Дівчину з Коломиї".

Святослав Вакарчук признався, що якби не "Гади", то він би не повірив, що рок можна співати українською.

"Сергій Кузьменко - це український Джим Морісон", - сказав Олег Скрипка.

Концерт закінчився спільним виконанням пісень "Ми ходили, дили, дили" та "Я вернувсь домів" у супроводі струнної групи симфонічного оркестру.

Пісні "Файне місто Тернопіль" та "Всьо чотко" у виконанні ТНМК і Олега Скрипки прозвучали на біс.

"У мене чотири фаворити сьогоднішнього концерту, - "Гайдамаки",ТНМК, також версія "Наркоманів на городі" у виконанні "Ляпісів" і "Звьоздочка моя", яку заспівав Хливнюк, - говорить лідер "Мандрів" Фома.- На диску версія "Мандрів" більш ядовита, там грав весь склад гурту. А тут співав тільки я, а "Гади" акомпанували".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко прийшла на концерт "Гадюкіних" у джинсах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути