четвер, 01 грудня 2011 09:16

Тимофій Нагорний натякнув, що вже одружився

Тимофій Нагорний натякнув, що вже одружився

Тимофій Нагорний, продюсер Міки Ньютон, зі своєю коханою Ренатою інколи їздить в маршрутках. Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Ми з Ренатою вирішили вести тихе, спокійне і непублічне особисте життя. Бо я вже пройшов все це із Лілею: пари року, жінка року, чоловік року. Це нічого не дає. І можливо саме через таку публічність ми й розійшлися. Все, що стосується роботи, поїздки в дитячі будинки, то будь ласка. Будемо розповідати і фотографуватися", - наголошує Нагорний.

На початку цього року Тимофій пообіцяв одружитися до кінця року, оскільки наступний рік високосний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нагорний знайшов заміну Подкопаєвій

"Навіть якщо ми і розпишемось, то таємно. Ніхто про це знати не буде. А може я вже одружився? Ніхто ж нічого не знає і не дізнається. Мені пощастило із Ренатою, що вона цінує мій духовний розвиток, а не матеріальний. Бо я живу в орендованій однокімнатці дев'ятиповерхової панельки, їжджу на громадському транспорті. А недавно ми з Ренатою після кіно сіли в маршрутку і приїхали додому. Хоча я при цьому можу купити собі і машину, і квартиру, і викликати машину з водієм. А для чого? Все це дорогі іграшки, до яких потрапляєш в залежність. Це не головне", - зауважив екс-чоловік гімнастки Лілії Підкопаєвої.

Зараз ви читаєте новину «Тимофій Нагорний натякнув, що вже одружився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути