четвер, 09 жовтня 2014 18:14

Тіматі порівняв Україну з братом-наркоманом

Автор: os.colta.ru
 

Співак Тіматі в соцмережі прокоментував ситуацію в Україні.

В Instagram співак опублікував цілих п'ять постів про своє ставлення до російсько-українського конфлікту, сучасної України та президенту РФ Володимиру Путіну.

"Досить нерозумно в односторонньому порядку, намагатися шукати винуватого між нами зараз, апелюючи виключно фактом вторгнення або фактом порушення будь-яких угод-конвенцій, в той час коли видимий конфлікт має виключно тристоронній характер !!!" - написав співак, так і не уточнивши, хто є третій стороною.

Репер акцентував, що йому "гірко" за ситуацію в Україні.

"Ненависті до українців у Росії не було і немає. Є нескінченна гіркоту від того, що там відбувається. Як у сім'ї, де молодший брат важко запив або сів на наркотики", - продовжив Тіматі.

Співак висловив думку, що при Путіні в Росії настав порядок, а в Україні, нібито, твориться беззаконня.

"Україна сьогодні дуже нагадує феодальну Росію кінця 90-х. Я добре пам'ятаю беспредел в 90-е в Росії. Сьогодні це явище практично зникло - в усякому разі, ніхто з моїх друзів і знайомих в бізнесі бандитів не боїться, а моя мама з моєю донькою може спокійно гуляти в парку, це сильно відрізняється від того, про що мені сьогодні кажуть мої друзі, що живуть в Києві", - прорік виконавець.

Нагадаємо, раніше, Тіматі, який усіляко підтримує Путіна, поглузував з Обами.

Зараз ви читаєте новину «Тіматі порівняв Україну з братом-наркоманом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути