неділя, 25 липня 2010 15:52

The Rolling Stones завершують кар"єру

The Rolling Stones завершують кар"єру

Класики світової рок-музики - гурт The Rolling Stones мають намір відправитися в масштабне стадіонне турне, яке стане останнім в історії колективу.

Основною причиною відходу зі сцени називають вік колективу - всім членам групи вже за 60 років.

Так, вокалісту Міку Джаггеру і гітаристу Кіту Річардсу по 66 років, ударнику Чарлі Уотсу - 69 років, а наймолодшим членом колективу є 63-річний гітарист Ронні Вуд.

Учасники групи вже приступили до переговорів про організацію гастролей із промоутерською компанією Live Nation. Як очікується, прощальний тур,  присвячений 50-річчю існування колективу, стартує в 2011 році і завершиться в 2012 році.

Варто відзначити, що за 50 років The Rolling Stones переривали гастрольну діяльність уже не раз: у 1971 році колектив дав прощальне турне по Великобританії, але потім знову почав виступати на Батьківщині, а в 1982 році група зробила тривалу перерву і не виступала "вживу" до 1990 року.

Група The Rolling Stones утворилася в Лондоні в 1962 році. На рахунку колективу 29 студійних альбомів, більше 90 синглів, десять "живих" платівок і близько 30 компіляцій. Багато композиції команди заслужено визнані класикою рок-н-ролу.

У 1989 році The Rolling Stones були включені в Зал слави рок-н-ролу, а в 2005 році отримали "Греммі" за кращий рок-альбом.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «The Rolling Stones завершують кар"єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути