середа, 11 листопада 2009 21:42

В $11 млн обійшлася гітаристу The Rolling Stones зрада дружині

В $11 млн обійшлася гітаристу The Rolling Stones зрада дружині

Гітарист групи The Rolling Stones Ронні Вуд розлучився з дружиною Джо. Процес юридичного оформлення розриву стосунків зайняв всього один день. Рішення суду набуде чинності через шість тижнів і один день.

Ані Ронні Вуд, ані його колишня дружина не були присутні на слуханнях в Лондонському суді.

Майно Вуда складають всього два будинки після того, як він, за словами Джо, "розтринькав всі свої гроші". Таким чином, вона отримує несподівано маленьку суму в 6,5 мільйонів фунтів стерлінгів (майже $11 млн). Крім того, їй доведеться чекати на закінчення операції з продажу одного з будинків, щоб отримати ці гроші.

Підставою для розлучення послужила подружня зрада музиканта. При цьому в опублікованих документах немає імені жінки, з якою Вуд зрадив дружину.

Ронні Вуд був одружений на колишній моделі Джо Вуд впродовж 24 років. У них двоє дітей. Влітку 2008 року в британській пресі з"явилося безліч повідомлень про роман Вуда з 19-річною офіціанткою Катериною Івановою. Джо Вуд стверджувала, що дівчина погано впливає на музиканта, і звинувачувала москвичку в алкоголізмі чоловіка.

Раніше повідомлялося, що шлюборозлучний процес почнеться не раніше 2010 року, коли Вуд домовиться з дружиною про відступні.

За матеріалами Lenta.ru, TREND

Зараз ви читаєте новину «В $11 млн обійшлася гітаристу The Rolling Stones зрада дружині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути