Ексклюзиви
вівторок, 26 грудня 2017 14:12

Тар'я Турунен в Києві відзначила Різдво і заговорила українською
18

Фото: Прес-служба

У столиці виступила екс-солістка групи Nightwish.

Одна з найвідоміших жінок в рок-музиці, екс-учасниця гурту Nightwish Тар'я Турунен днями виступила в Жовтневому Палаці з єдиним сольним концертом. В останній раз артистка приїжджала в Україну п'ять років тому, цей факт зіграв свою роль, квитки на концерт фінської рок-діви розкупили. У залі був повний аншлаг.

На сцені разом з Тар'єю в цей вечір знаходилося більше сотні людей. Оркестр Kyiv Fantastik Orchestra і Національна капела України "Думка". Диригентом виступив нащадок легендарного композитора - Микола Лисенко. "Вітаю, Київ!", - привітала Тар'я українською публіку в залі. І у відповідь почула гучні овації

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тар'я Турунен змусила київських музикантів п'ять років чекати з нею зустрічі

"From Spirits And Ghosts (Score For A Dark Christmas)" - альбом, з презентацією якого на цей раз відвідала Київ Тар'я, вельми самобутній, він зумів вмістити в себе різні музичні стилі: dark ambient, ethereal, neoclassical і new age.

Київський виступ співачки складався з "білої" і "чорної" частин, кожна тривала по годині. Тар'я вийшла в білосніжній бальній сукні для виконання відомих хітів "білої" частини - "O Holy Night", "White Christmas", "Silent Night". А потім змінила вбрання на готичну чорну сукню, в якій виконала композиції в стилі "Black Christmas", почавши з "O Come, O Come Emmanuel". Потім прозвучали неокласичні пісні - "Pie Jesu", "Amazing Grace", "O Tannenbaum", а "Feliz Navidad", які в обрамленні сопрано Тар'ї набули легкість і невагомість.

Також в рамках концерту Тар'єю була виконана композиція з ще олдскульних часів епохи Nightwish "Walking in the air".

Завершальною стала пісня "We Wish You A Merry Christmas".

Люди в залі аплодували стоячи. Співачку задарували квітами і подарунками, власноруч написаними картинами, і навіть пляшками вина. Тар'я охоче тиснула руки всім хто стояв під сценою.

Відомо, що в столицю співачка приїхала зі своєю маленькою донькою, в Києві провела кілька днів, і всі перебували в репетиціях. А організатори пообіцяли, що планують знову привезти Тарью Турунен в Київ, але вже з іншою програмою.

Зараз ви читаєте новину «Тар'я Турунен в Києві відзначила Різдво і заговорила українською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути