Ексклюзиви
вівторок, 24 листопада 2020 13:25

Тарас Тополя, Юлія Саніна і Monatik: зірки об'єдналися проти домашнього насильства

Тарас Тополя, Юлія Саніна і Monatik: зірки об'єдналися проти домашнього насильства
Відео презентували до Міжнародного дня боротьби з насильством над жінками. Фото: кадр з ролику

Телеведуча Маша Єфросініна разом з артистами зняла відео, у якому закликала жінок "розірвати коло насильства". Ролик опублікувала в Instagram.

Відео презентували до Міжнародного дня боротьби з насильством над жінками, який відзначають 25 листопада. Участь взяли Monatik, Оля Полякова, Юлія Саніна, Тарас Тополя та Аlyosha.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У стилі "Великого Гетсбі": підопічна Monatikа знялася для Vogue Ukraine

"З "неіснуючої" теми насильство над жінками в нашій країні перетворилося на кричущу. Тому що цифри страшні, і роботи, щоб їх зменшити, багато. Мені складно підібрати слова, щоб подякувати артистам за це відео. З таким об'єднанням, впевнена, скоро показник 1 млн жінок в рік, які терплять різні види насильства, зменшуватиметься", - написала Єфросініна в Instagram.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Українська співачка Ольга Полякова посварилася з головним санітарним лікарем України Віктором Ляшком. Суперечка сталася під час прямого ефіру телешоу через карантинні заходи. За словами артистки, рішення влади посилити карантин ставить питання виживання багатьох галузей діяльності, зокрема, музичної. На думку Полякової, перш ніж посилювати карантинні заходи, необхідно узгодити рішення з народом.

Зараз ви читаєте новину «Тарас Тополя, Юлія Саніна і Monatik: зірки об'єдналися проти домашнього насильства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути