Ексклюзиви
пʼятниця, 31 серпня 2018 11:38

Тарас Тополя написав пісню для актора серіалу "Школа"
5

Фото: Прес-служба

У перших серіях другого сезону україномовного серіалу "Школа", прем'єра якого днями відбулась на телеканалі "1+1", глядачі познайомились із новими героями, учнями 10-Б класу. Ролі новеньких у школі виконали фіналіст вокального проекту "Голос. Діти-3" Андрій Бойко, учасниця "Голос. Діти-4" Ніно Басілая, актори Михайло Онопрієнко та Михайло Мельничук.

За сюжетом нового сезону, учні 10-Б створюють музичний гурт "Faces", а першою піснею музичного колективу, яку вони виконають, стала композиція "With you". Цікаво, що її автором для новоствореного гурту став лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя.

Музикант та автор саундтреку серіалу "TDME" ("Там, де ми є") розповів про те, як створювалась нова лірична пісня для героїв "Школи":

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гонорари за виступ на політичній акції подвійні, а то й потрійні

"Після дуже органічної співпраці нашого гурту і серіалу "Школа" у першому сезоні до нас звернулися продюсери стрічки і запропонували створити ще одну ліричну пісню для нового героя, і ми звичайно погодилися. Хоча демо-версія майбутньої композиції була створена ще декілька років тому, робота над фінальною версією пісні почалася лише нещодавно. Ми були у турі Америкою і записали на телефон виконання треку під час підготовки до чергового виступу. Одразу після концерту відправили її продюсерам "Школи", і вона їм сподобалася. Вірю, що пісня стане хітом, адже Андрій чудово її виконує".

Нещодавно відбулася прем'єра другого сезону серіалу "Школа" на телеканалі "1+1". У нових серіях стрічки улюблені герої будуть змагатися за популярність у школі. Також глядачі дізнаються, які таємниці викладачі приховують в учительській, і чи зможе Лола залишитися найпопулярнішою дівчинкою в школі. Крім того, в нових серіях стане відомо, як будуть розвиватися стосунки Каті і Алекса, і від кого вагітна його колишня кохана Мері.

Зараз ви читаєте новину «Тарас Тополя написав пісню для актора серіалу "Школа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути