неділя, 04 липня 2010 10:57

Тарас Чорновіл їздить на роботу на метро

Тарас Чорновіл їздить на роботу на метро
"Якщо точно знаю, що весь день пленарний й крім сесії в парламенті не треба ввечері їхати до якогось телеканалу чи посольства на роботу з лівого берега їду на метро, розповів Gazeta.ua народний депутат України, перший заступник голови комітету Верховної Ради у закордонних справах 45-річний Тарас Чорновіл.

"Свою "Шкоду суперб" придбав на початку 2005-го. Київська влада тільки знає що дерти гроші з водіїв, і не створювати будь яких умов. Останній рік, півтора у мене, як і в будь-якого добропорядного киянина, в мене є бажання заїхати по фізіономії одній єдиній людині - меру Леоніду Черновецькому. Кожен раз коли я влітаю в яму, кожен раз коли застрягаю, не можу припаркувати машину.

Правда останню велику гулю на колесі, я набив після 9 тис. км пробігу. З тою гулею встиг з'їздити навіть до Німеччини. Я відношусь до тих водіїв для яких автомобіль лише засіб пересування. На СТО заїжджаю стандартно після кожних 15 тисяч, мию машину не частіше. Наїздив вже 150 тисяч. Часто навіть у закордонні відрядження вирушаю власним автомобілем.

Менше місяця назад я запізно згадав, що мені треба їхати на "Перший національний". На автомобілі не встигнув би, поїхав на метро - все таки набагато швидше. У вечірні години уявляю які пробки утворюються на Великій Житомирській та по вулиці Артема. В метро великого ажіотажу не було, хоча у вагоні яблуку не було де впасти. Не до балачок було, хоча мене впізнають всі скрізь і постійно. За спиною шушукалися : "нардепи в метро їздять, щось у лісі здохло".

Зараз ви читаєте новину «Тарас Чорновіл їздить на роботу на метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути