середа, 05 травня 2021 17:35

Танці зранку й велопрогулянки: які сімейні традиції мають Бабкіни й Ласточкіни
9

В 11-му випуску шоу "Де логіка?" за трофеї "Залізна логіка" змагалися дві сімейні пари: гуморист Ігор Ласточкін із дружиною Анею та музикант Сергій Бабкін із коханою Сніжаною. За правилами шоу, вони впродовж чотирьох раундів і фіналу розгадували загадки й ребуси на логіку, кмітливість, уважність і швидкість мислення.

"Я ні в школі не любила, ні в дорослому житті не люблю вправи на логіку. Я чуттєвіша. Зазвичай керуюся не розумом, а почуттями", – зізнавалася за лаштунками Бабкіна.

Попри це Сніжана швидко зрозуміла алгоритм розв'язання загадок у шоу. Її колега в команді Ласточкіна теж швидко набрала хороший темп гри. Участь у шоу стала її дебютом в ефірі "Нового каналу".

"Я за складом розуму математик, тож із задачками на логіку в мене завжди було добре", – розповіла після зйомок дружина Ласточкіна.

За лаштунками шоу зіркові учасники поділилися цікавими фактами з особистого життя.

За трофеї "Залізна логіка" змагалися дві сімейні пари - Бабкіни та Ласточкіни
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Анна Ласточкіна та Сніжана Бабкіна назвали команду "Брют"
Сніжана та Сергій Бабікни взяли участь у шоу
Чоловіки назвалися "Єллоу субмарини"
Анна та Ігор Ласточкін взяли участь у шоу

"Сергій щоранку робить нам усім теплу водичку з лимоном. Це наша обов'язкова традиція. Та перед тим, як випити води, ми всі разом робимо стрибки. Дітей у школу везу я, адже Сергій прокидається з наймолодшим. Коли повертаюся додому, ми любимо ввімкнути дитячу музику й потанцювати. Ці танці тягнуть за собою й заняття спортом. Ми відтискаємося, качаємо прес. Далі – сніданок", – зазначила Бабкіна.

Ласточкіна теж поділилася сімейними традиціями.

"Найчастіше, коли є вільний час, намагаємося кудись виїжджати. Або за кордон, або Україною або хоча б Києвом. Також намагаємося відзначати разом усі великі й важливі свята – день народження, Новий рік тощо. А ще у нас є спільне хобі – катання на велосипедах", – поділилася вона.

Перед початком шоу кожна команда придумала собі назву. Жінки назвалися "Брют", а чоловіки – "Єллоу субмарини".

У першому раунді "Що спільного" з відривом перемогли жінки. За правилами, учасники шукали, що об'єднує три різні картинки. Анна та Сніжана "взяли" чотири загадки, а Сергій та Ігор – одну.

Другий раунд "Третій зайвий" закінчився з розгромним рахунком на користь жінок – 5:1. У третьому "Плюс-мінус" учасники асоціативно поєднували чи роз'єднували дві картинки, щоб вийшло щось третє. У раунді нарешті перемогли чоловіки. Вони відгадали три загадки, а жінки – дві. У четвертому раунді "Вгадай мене" учасникам показували анімаційні ролики з зашифрованими назвами фільмів, мультфільмів і серіалів. Перемога знову за чоловіками, тож до фіналу команди увійшли з рахунком 2:2.

У фінальному раунді "Логічний пінг-понг" Бабкіни й Ласточкіни відгадували ребуси на спільну тематику. В 11-му випуску шоу це були тварини. Зрештою чоловікам таки вдалося вирвати перемогу в грі, тож вони отримали гирі "Залізна логіка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дуже перегравав" - Решетнік розповів про початок своєї телевізійної кар'єри

"Я рада, що перемогла команда чоловіків, адже це класно, коли чоловік, почувається сильним. Це одразу йому надає крила", – прокоментувала після зйомок Бабкіна.

У 10-му випуску шоу "Де логіка?" змагалися співачка Надія Мейхер і телеведуча Надія Матвєєва проти ведучого Григорія Решетніка та хірурга, ТБ-експерта Валерія Ославського. Дві зіркові команди виборювали трофеї "Залізна логіка", розгадуючи загадки та ребуси в чотирьох раундах та фіналі. Усі вони на логіку, кмітливість, уважність та швидкість мислення.

Зараз ви читаєте новину «Танці зранку й велопрогулянки: які сімейні традиції мають Бабкіни й Ласточкіни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути