вівторок, 27 квітня 2021 14:27

"Дуже перегравав" - Решетнік розповів про початок своєї телевізійної кар'єри

"Дуже перегравав" - Решетнік розповів про початок своєї телевізійної кар'єри
Ведучий поділився подробицями перших телевізійних кастингів. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Телеведучий Григорій Решетнік згадав, як розпочиналася його кар'єра. Він поділився, як проходили його перші зйомки. Це було ще в студентські роки ведучого.

"Ми з одногрупниками дуже раділи, якщо нас брали у масовку в кліпи чи розважальні програми. На зйомках одного з кліпів трапилася дуже смішна ситуація. Я знав, що після певної команди режисера (щось на кшталт "почали" або "масовка") потрібно вибігати на позицію. А до цього завжди була ще команда "мотор" для головного учасника відеороботи – співака. Та я завжди плутав ці моменти і біг на своє місце після першого ж сигналу. Виходило, що на знімальному майданчику ще до виконавця з'являвся я. Першим. Це було кумедно, адже повторювалося тричі, якщо не більше. Потім мені, нарешті, пояснили, що моя команда не "мотор". Усі навколо сміялися, але мені вже тоді дуже хотілось бути на перших ролях. Зараз це справдилося", - розповів Решетнік за лаштунками шоу "Де логіка", яке показує "Новий канал".

Ведучий поділився подробицями перших телевізійних кастингів.

"Якось мені потрібно було спокійно прочитати якийсь лист. Оскільки в університеті я навчався акторської майстерності, то занурився у той текст так, що почав плакати на кастингу. Звісно, дуже перегравав, тож режисерська група сміялася, а не плакала зі мною", - згадав знаменитість.

Також він розповів, які траплялися курйози під час зйомок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Виходжу в ефір, як до себе додому". Радіоведуча згадала, як починалася її кар'єра

"У нас була запланована зйомка на острові Маврикій. Ми застали дуже погану погоду, тож відклали зйомку на кілька днів і просто відпочивали. Тоді я полюбив свою професію ще більше. Ще колись знімали у Лондоні. Щось теж не встигали через погоду, тож залишилися на довше. Так у моїй професії мінуси швидко перетворюються на плюси", - додав Решетнік.

28 листопада 2020 року у телеведучого Григорія Решетніка та його дружини Христини народився третій син, якого назвали Олександрем. Найстаршому у сім`ї, Івану, – 7 років, середньому, Дмитру, – 3. Григорій вперше розповів, як пройшли пологи, та як найменшого зустрічали брати.

Зараз ви читаєте новину «"Дуже перегравав" - Решетнік розповів про початок своєї телевізійної кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути