понеділок, 21 грудня 2020 19:15

"Справжній богатир". Григорій Решетнік поділився подробицями народження сина
4

28 листопада у телеведучого Григорія Решетніка та його дружини Христини народився 3-й син, якого назвали Олександрем. Найстаршому у сім`ї, Івану, – 7 років, середньому, Дмитру, – 3. Для "Нового каналу" Григорій вперше розповів, як пройшли пологи, та як найменшого зустрічали брати.

"Усі розуміють, що зараз у країні напружена ситуація. Щоб бути присутнім у пологовому будинку, треба здати дуже багато тестів. Оскільки всі пологи у нас були партнерські, то й цього разу не хотілось зраджувати традиції. До того ж, Христинка дуже просила. У той день із самого ранку дружина почувалася невпевнено, з`являлися перші прояви скорих пологів. Приблизно о 18:00 я відвіз її до пологового будинку, а сам ще безліч усього встиг зробити. Забрав дітей із садочка та зі школи, залишив їх удома на бабусю, провів о 22:00 ефір в Instagram для шоу "Холостячка" і о 00:00 з`явився в пологовому будинку. Здав усі необхідні тести, і нам дозволили партнерські пологи. Вночі з`явився наш синочок. Я був поруч, і це – неймовірні емоції. Звісно, на очах з`явилися сльози радості", – розповідає телеведучий.

Григорій ділиться, що порівняно з попередніми 3-ті пологи пройшли легше.

Про день пологів та знайомство старших синів з новонародженим Решетнік розповів уперше
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Про день пологів та знайомство старших синів з новонародженим Решетнік розповів уперше
Про день пологів та знайомство старших синів з новонародженим Решетнік розповів уперше
Про день пологів та знайомство старших синів з новонародженим Решетнік розповів уперше

"Зорі так зійшлися, що все було чудово. Народила Христинка справжнього богатиря. Всі казали, що Саша буде десь 3,6 тис. г, а виявився 4,1 тис. г і 56 см. Моя дружина – героїня і королева. Обожнюємо нашу матусю і пишаємося нею", – згадує він.

Ведучий каже, що вже за 3 дні дружину з новонародженим виписали з пологового будинку.

"Удома вже всі були в очікуванні. Хлопці чекали на братика зі смаколиками, бо думали, що той приїде і одразу буде їх куштувати. Також повиставляли найкращі іграшки. А коли занесли Сашка, то здивувалися: "Боже, який маленький". Почали його обіймати, гладити, цілувати. Зараз роблять це дуже часто. Вони намагаються допомагати нам і робити все, щоб братик швидко-швидко розвивався та ріс", – з усмішкою згадує Григорій.

Поки що сім`я не користується послугами няні. Справляються власними силами та з допомогою матері дружини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це були найдовші 5 хв. у моєму житті". На фіналі модельного реаліті сталася надзвичайна подія

"Є традиція щовечора купати найменшого разом. Він у відповідь нам усміхається. Проживаємо дуже багато кайфових моментів. Тому я всіх-всіх закликаю: не зважаючи на ситуацію, народжуйте та любіть. Хоч скільки б дітей було, хоч скільки б ви їх виховували, кожного разу все по-новому. Не передати емоції, коли дивишся, як старші сини люблять найменшого, та як той на них реагує", – розповідає ведучий.

Переможниця "Танців з зірками 2018" Ілона Гвоздьова розповіла, яким був святковий ранок для її дитини. Донька танцюристки 5-річна Рія знайшла презенти від Святого Миколая.

Зараз ви читаєте новину «"Справжній богатир". Григорій Решетнік поділився подробицями народження сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути