понеділок, 24 вересня 2018 07:36

"Танці з зірками-2018" залишила телеведуча

"Танці з зірками-2018" залишила телеведуча
За результатами оцінок журі та глядацького голосування проект покинули Маша Єфросиніна та Максим Леонов.Фото: 1+1

У неділю, 23 вересня, на екрани вийшов п'ятий випуск оновленого шоу "Танці з зірками". 10 зоряних пар презентували нові танцювальні постановки на тему "Рік, який змінив моє життя".

У зоні ризику опинилися Michelle Andrade і Женя Кіт, Руслан Сенічкін та Яна Цибульська, Маша Єфросиніна та Максим Леонов, пише rbc.ua. Але за результатами оцінок журі та глядацького голосування проект покинули Маша Єфросиніна та Максим Леонов.

"Я вважаю, що участь у цьому проекті - справжнє випробування. І я йшла саме за цим. Мені вдалося перемогти свої страхи", - зізналася Єфросініна.

Компанію ведучому проекту Юрію Горбунову на зоряному балконі склав ведучий проектів "Інспектор. Міста" і "Король десертів" Володимир Остапчук. Він зустрічав учасників після номерів, а також першим дізнавався їх враження та емоції від оцінок, які їм ставили судді проекту MONATIK, Катерина Кухар і Влад Яма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Тищенка бурхливо прокоментувала виліт чоловіка із шоу

Номер-відкриття був приурочений Міжнародному дню людей похилого віку, який відзначається 1 жовтня. Учасники станцювали на одному паркеті разом з людьми похилого віку, тим самим розкрили в номері шлях людини від дитинства до старості.

Головним гостем ефіру став спеціально запрошений співак Dan Balan, автор пісні "Live Your Life. яка у виконанні Rihanna була номінована на премію "Греммі 2009". Він порадував глядачів композицією "Hold on Love".

Учасниця оновленого проекту "Танці з зірками" Michele Andrade у своєму недавньому інтерв'ю для elle.ua вперше прокоментувала чутки про роман з конкурентом по паркету Іраклі Макацарія.

Зараз ви читаєте новину «"Танці з зірками-2018" залишила телеведуча». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути