понеділок, 12 жовтня 2020 07:50

"Танці з зірками-10": одна із пар не змогла вийти на паркет

"Танці з зірками-10": одна із пар не змогла вийти на паркет
Позитив та Юлія Сахневич не вийшли на паркет шоу "Танці з зірками" через стан здоров'я. Фото: скріншот із відео

Під час 7-го ефіру "Танців з зірками", який став екватором шоу, стало відомо про зараження коронавірусом ще одного учасника.

Пара Позитива та Юлії Сахневич не змогла продемонструвати свій пасадобль на вечорі латини через свій незадовільний стан здоров'я. Під час ефіру повідомили, що напередодні партнерка артиста знепритомніла і сам Позитив відчув нездужання, тому вони здали тест на коронавірус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар заспівала легендарну пісню Ірини Білик

За словами артиста, його тест виявився позитивним, в той час як Юлин тест був негативним, тому пара вимушена була ізолюватися.

Проте, як зауважив Олексій, якщо стан їхнього з Сахневич здоров'я дозволить, то вони обов'язково покажуть свій танець в наступному ефірі - онлайн.

За результатами глядацького голосування в зону ризику потрапили Надія Мейхер і Кирило Васюк, Ольга Фреймут і Ілля Падзіна. Вони вперше в цьому сезоні шоу танцювали танець за життя. Проте із шоу ніхто не вибув. Судді вирішили залишити всі пари, оскільки пара Олег Винник та Олена Шоптенко достроково покинули шоу.

Зараз ви читаєте новину «"Танці з зірками-10": одна із пар не змогла вийти на паркет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути