пʼятниця, 09 жовтня 2020 10:25

Катерина Кухар заспівала легендарну пісню Ірини Білик
2

Катерина Кухар раніше соромилася співати, а зараз дізналася, що має голос 2 діапазону
Фото: надала Катерина Кухар

Катерина Кухар на 6 тижні шоу "Танців з зірками" в прямому ефірі виконала пісню Ірини Білик "Сніг". Глядачі в залі її творчий експеримент зустріли бурхливими оваціями і деякі навіть вигуками "браво". В інтернет просторі більшість відзначили сміливість прими-балерини і її голос, хоча знайшлися і такі, які в'їдливо в коментарях пишуть: "Потрібно було дати можливість Саніній і Мейхер поставити оцінку за її вокал".

Виступу на танцях з зірками передувала участь Катерини Кухар в шоу "Маскарад", яке успішно стартувало в суботу на каналі 1 + 1. Катерину розкрили першою серед 13 учасників. Вона була під маскою улюбленого національного продукту - вареничка з вишнями, немов улюблений національний десерт.

У цей вечір на сцену Катерина Кухар вийшла в стильному платті від українського дизайнера Юлії Магдич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нереальна краса: прима Катерина Кухар приміряла дизайнерське вбрання для образу Кармен

"Це шоу для мене стало справжнім викликом і водночас яскравою пригодою, де я змогла випробувати свої вокальні здібності, - відверто каже Катерина Кухар. - Раніше дуже соромилася співати, а зараз навіть дізналася - виявляється, у мене голос 2 діапазону. Було смішно, коли судді почувши мій вокал, говорили, що під маскою Надя Дорофєєва. Після шоу "Маскарад" у мене стільки нових позитивних емоцій. Це шоу - весела і загадкова гра для всієї країни. Я прийшла показати, що не треба боятися експериментувати. Навпаки, необхідно відкривати в собі нові грані. Важливо обов'язково дозволяти собі експериментувати. Це дає таке щастя в житті. Іноді корисно робити саме те, чого боїшся найбільше, щоб не залежати від свого страху ніколи. Потрібно згадувати свої дитячі мрії і реалізовувати їх у дорослому житті ".

Балерина Національного театру опери та балету ім. Т.Г. Шевченка Катерина Кухар була призначена в.о. директора Київського державного хореографічного училища. 7 липня новопризначену керівницю представила колективу училища заступниця міністра культури та інформаційної політики Лариса Петасюк.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Кухар заспівала легендарну пісню Ірини Білик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути