четвер, 03 жовтня 2019 11:50

"Танці з зірками" підготували сюрприз для глядачів: чим здивує шоу

"Танці з зірками" підготували сюрприз для глядачів: чим здивує шоу
"Танці з зірками" продовжують дивувати випробовуваннями. Фото: @tanci1plus1

На "Танцях із зірками" назріває справжнє протистояння між учасниками.

Проект наближається до екватора, і з цієї нагоди вже в неділю, 13 жовтня, о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться грандіозний бал, під час якого пари виконають найпопулярніші танці з класичної бальної хореографії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глухий чоловік переміг у шоу "Танці з зірками"

Головною інтригою вечора стане обмін партнерами. Їм доведеться не тільки знайти спільну мову з іншими учасниками, але й конкурувати на паркеті зі своїми партнерами.

У цьому ефірі, за правилами проекту, жодна пара не залишить проект. Попри це, глядацьке голосування відбудеться, і буде відкритим протягом усього тижня. Голоси додадуться до результатів наступного тижня.

Нагадаємо, що до середини проекту дійшли тільки сильні учасники: ведуча "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір і її партнер Дмитро Жук, найсексуальніша пара проекту Даніель Салем і Юлія Сахневич, принцеса гумору Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар, білоруський актор Олексій Яровенко та Олена Шоптенко, олімпійська чемпіонка Анна Різатдінова та Олександр Прохоров, шоумен Володимир Остапчук та Ілона Гвоздьова, актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець і Макс Леонов, найдраматичніша пара Ксенія Мішина і Женя Кот, а також зірка фільму "Свінгери" Михайло Кукуюк та Єлизавета Дружиніна.

Шоу "Танці з зірками" наближається до завершення, але продовжує вражати глядачів цікавинками. За правилами проекту, які діють у всьому світі, у 7-му ефірі артисти вийдуть на паркет із іншими танцюристами. Визначили нові пари за принципом "гри в пляшечку", в яку зірки зіграли на початку тижня на одній із вечірок.

Зараз ви читаєте новину «"Танці з зірками" підготували сюрприз для глядачів: чим здивує шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути