середа, 02 жовтня 2019 17:21

"Секс у великому місті" та зміна партнерів: чим вразить 7-й ефір "Танців із зірками"

"Секс у великому місті" та зміна партнерів: чим вразить 7-й ефір "Танців із зірками"
"Танці з зірками" вразять новими випробуванніями. Фото: twnews.com.ua

Шоу "Танці з зірками" наближається до завершення, але продовжує вражати глядачів цікавинками.

За правилами проекту, які діють у всьому світі, у 7-му ефірі артисти вийдуть на паркет із іншими танцюристами. Визначили нові пари за принципом "гри в пляшечку", в яку зірки зіграли на початку тижня на одній із вечірок.

Даніель Салем постане в образі легендарного короля Артура. Ведучий зі своєю новою партнеркою станцює пасодобль під хіт Billie Eilish.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За Maruv повторюєте" - Катерина Кухар спокусила мережу латексним костюмом

Зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець в образі Керрі Бредшоу з відомого серіалу "Секс у великому місті" продемонструє на паркеті секрети зваблювання. Людмила Барбір із новим партнером станцюють ча-ча-ча під трек MONATIKа "Кожен раз".

Шоумен Володимир Остапчук перетвориться на мушкетера, який побореться за повернення в шоу однієї з учасниць. А Ксенія Мішина в гарячому танго змагатиметься за прихильність короля.

Білоруський актор Олексій Яровенко з новою партнеркою покаже повільний вальс під ліричний трек Олександра Пономарьова "Варто чи ні" і присвятить його дружині.

Шоу "Танці з зірками" після голосування журі та за результатами глядацького голосування залишила пара Дзідзьо та Яна Цибульська. Їхнє танго та номер із "Мулен Руж" не вразили ні глядачів, ні суддів.

Зараз ви читаєте новину «"Секс у великому місті" та зміна партнерів: чим вразить 7-й ефір "Танців із зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути