Ексклюзиви
четвер, 28 лютого 2013 15:44

"Свинство" Алена Делона та мовчання синів Шуфрича — пройшли чергові зйомки "Кварталу"
9

Фото: Фото: Тарас Подолян

В середу студія "95 Квартал" зняла черговий концерт, який вийде в телеефір 8 березня. Із зірок виступили співачка Ані Лорак, Софія Ротару та Володимир Пресняков. Обіцяний французький актор Ален Делон на концерт не приїхав. Хоча на сцені мав виконувати пісню разом з Ані Лорак.

"Він отримав гонорар. Ми йому купили квитки, забронювали номер... Зі свого боку ми зробили все. А не вилетіти і навіть не проінформувати нас про це в день концерту - це просто неетично. Ми дізналися про це тільки сьогодні зранку. Я вважаю це свинством", - зауважує Володимир Зеленський.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Голі ноги Лорак та скромна Кароль: "Квартал" зібрав зірок під одним дахом

Із політиків були помічені опозиціонерка Олександра Кужель та "регіонал" Нестор Шуфрич із меншим сином Нестором-молодшим.

"В мене було два квитки на сьогоднішній концерт і я взяв меншого сина. Стараюсь не пропускати жоден виступ "квартальщиків". Подобаються не лише їхні жарти. Мене ще й пов'язує давня дружба із Володимиром Зеленським", - зауважив Нестор Іванович перед входом до залу. Молодшому сину, як і старшому Олександру, в своїй присутності, Нестор Іванович нещодавно заборонив говорити з журналістами.

"Задавайте всі питання мені. А сини в присутності батька мовчать", - відрізав Шуфрич.

Зараз ви читаєте новину «"Свинство" Алена Делона та мовчання синів Шуфрича — пройшли чергові зйомки "Кварталу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути