вівторок, 18 січня 2011 11:29

Сурогатна мати народила Ніколь Кідман дочку

Сурогатна мати народила Ніколь Кідман дочку

Ще одна дівчинка з'явилася в сім'ї знаменитої голлівудської актриси Ніколь Кідман і кантрі-співака Кейта Урбана, малятко виносила для пари сурогатна мати, пише у вівторок американський тижневик People.

За даними видання, дівчинка, яку назвали Фейт Маргарет, з'явилася на світ 28 грудня в госпіталі міста Нешвілл (штат Теннессі).

"Наша сім'я по-справжньому щаслива і рада тому, що знайшла дар в особі Фейт Маргарет. У нас немає слів, щоб висловити подяку всім, хто нам допомагав у цьому, особливо нашій сурогатній матері", - йдеться в заяві зоряної пари.

Це друга дитина у 43-літніх Кідман і Урбана. У 2008 році Кідман сама народила дівчинку на ім'я Сандей Роуз. У Кідман також є двоє прийомних дітей - Ізабелла і Коннор, яких вона всиновила разом зі своїм колишнім чоловіком актором Томом Крузом. Шлюб з Крузом, котрий тривав десять років, закінчився розлученням в лютому 2001 року.

Кідман народилася в американському місті Гонолулу (штат Гаваї) 20 червня 1967 року. Відразу після народження батьки з маленькою Ніколь переїхали до Вашингтону, а коли їй було чотири роки, сімейство вирушило до Австралії, де й пройшли дитячі та юнацькі роки майбутньої актриси. Головна роль у фільмі "Мертвий штиль" (1989 рік) режисера Філліпа Нойса стала першою сходинкою до підкорення Голлівуду.

З початку 1990-х років Кідман знялася в десятках усіма улюблених фільмів, серед яких "Годинник", "Мулен Руж", "З широко закритими очима" і "Степфордські дружини". У 2002 році вона отримала Оскар за головну жіночу роль у фільмі "Годинник".

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Сурогатна мати народила Ніколь Кідман дочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути