понеділок, 10 січня 2011 12:04

43-річну Ніколь Кідман перетворили на лісову німфу (ФОТО)
9

Американська актриса австралійського походження Ніколь Кідман прикрасить обкладинку лютневого номеру видання Harper's Bazaar, який з'явиться в газетних кіосках вже 18 січня. 43-річна актриса розповіла у відвертому інтерв'ю про сімейне життя, своє ставлення до чоловіка Кіта Урбана, кар'єру тощо.

Ніколь розмовляла зі своєю колегою і партнеркою по фільму "Прикинься моєю дружиною" Дженніфер Еністон. Інтерв'ю вийшло майже домашнім, подружки поговорили про чоловіків, кар'єру, сім'ю і материнство.

Ніколь розповіла про свого чоловіка Кіта Урбана.

"Я не забуваю думати щось на кшталт: "Боже мій, спасибі, що послав мені цю людину. Я обіцяю бути відданою йому до кінця своїх днів". Після нашого знайомства я молилася про те, що, якщо він - не мій єдиний, то я зустріну когось схожого на нього", - зізналася актриса.

Пізніше Ніколь з подивом зазначила, що деякі люди, роблячи вибір між сім'єю і кар'єрою, віддають перевагу другому.

"Я хотіла би запитати людей, чому б вони віддали перевагу: великому коханню, яке триває все життя, або запаморочливій кар'єрі. Деякі люди відповідають, що вони хочуть кар'єру, на відміну від мене. Я, звісно, віддам перевагу сімейному життю ", - зазначила Кідман.

Нарешті, кажучи про дітей, Ніколь заявила, що в 25 і 27 років, коли в неї з'явилися перші діти, сил було достатньо (йдеться про прийомних дітей у шлюбі з Томом Крузом - ред.).

"Я думаю, зараз у мене більше терпіння, але менше фізичної енергії", - підкреслила актриса.

Сплетник

Зараз ви читаєте новину «43-річну Ніколь Кідман перетворили на лісову німфу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути