пʼятниця, 16 листопада 2012 10:39

Сурогатна мати народила Елізабет Бенкс другого сина

Сурогатна мати народила Елізабет Бенкс другого сина
Хлопчика назвали Магнусом Фото: starexpert.ru

Зірка серіалу "Клініка" Елізабет Бенкс приймає привітання і висловлює подяку. У родині акторки відбулося поповнення за допомогою сурогатної матері. Тепер Елізабет - горда матуся двох синів.

Актриса офіційно повідомила на своєму сайті про народження сина Магнуса. За словами джерел з оточення зірки, Елізабет та її чоловік Макс Хандельман шалено раді тому, що у їхнього первістка Фелікса з'явився братик незадовго до свята.

"2012 рік підходить до кінця, скоро День Подяки, і повинна сказати, що відбулося багато речей як в особистому, так і професійному плані, за які я повинна дякувати безліч людей", - написала на своєму сайті актриса.

"Однак ніщо не зрівняється з тією радістю і хвилюванням, які зараз відчуваємо я і мій чоловік. Ми вітаємо нашого другого малюка Магнуса Мітчелла Хандельмана".

Бенкс подякувала сім'ї та друзям, які підтримували їх весь цей час, а також фахівцям Центру сурогатного материнства, які допомогли їм втілити мрію в життя". "Тепер я сконцентруюся на вихованні двох синів, яким немає ще й двох років", - попередила Елізабет.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Різ Візерспун не вдалося приховати від папараці новонародженого сина

Нагадаємо, 38-річна Бенкс не вперше звертається до послуг сурогатної матері. У березні минулого року в сім'ї актриси народився первісток, якого також виносила сурогатна мати. За даними таблоїдів, актриса намагалася завагітніти протягом декількох років, кілька разів проходила курс лікування, але безуспішно.

Зараз ви читаєте новину «Сурогатна мати народила Елізабет Бенкс другого сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути