четвер, 01 листопада 2012 16:26

Материнство змусило Наталі Портман виглядати як леді

 

Голлівудська акторка Наталі Портман вийшла з декрету і готується до зйомок відразу в декількох картинах. Але перш ніж повністю зануритись в роботу, вона вирішила, що невеликий промоушен в глянці їй не завадить. Так, актриса дала інтерв'ю журналу ELLE, Канада.

На жаль, актриса зважилася лише на невелику фотосесію перед об'єктивом Фредеріка Ауербаха. Зате досить докладно розповіла про свій стиль.

За словами зірки, ставши матір'ю, вона прагне виглядати "як леді". Вибирає одяг в класичному стилі. Але все ж час від часу надягає забавні майки та інший кежуал. "Стиліст постійно говорить мені: "Припиняйте одягатися немов дитина!"" - сміється Наталі.

Режим догляду за шкірою теж змінився. "У мене не вистачає часу, так що я намагаюся йти простим шляхом. Очищаю обличчя, наношу зволожуючий засіб, потім трохи тонального засобу Dior Nude". Волосся Портман воліє збирати на потилиці. "Мені і моїй сестрі дісталася така шевелюра, яку якщо не зібрати, то виглядаєш немов різдвяна ялинка", - продовжує жартувати актриса.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Dior роздягнув заміжню Наталі Портман для рекламної кампанії

Наталі раніше воліла вести закритий спосіб життя і по мінімуму спілкуватися з пресою. "Розумієте, коли ви стаєте знаменитими, доводиться ставити якусь стіну, оскільки люди хочуть занадто багато чого, а деякі відчайдушно намагаються стати ближче". Тепер зірка стала більш товариською. Прогулюючись з сином, актриса запросто базікає з незнайомцями в кафе і магазинах, розмовляє з такими ж матусями, як вона. "І це чудово", - резюмує Портман.

Зараз ви читаєте новину «Материнство змусило Наталі Портман виглядати як леді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути