Ексклюзиви
четвер, 22 грудня 2011 09:35

Наталі Портман викликає найбільший інтерес у користувачів інтернету

Наталі Портман викликає найбільший інтерес у користувачів інтернету

2011 рік став воістину зоряним для відомої кіноактриси Наталі Портман. У лютому вона завоювала першу в кар'єрі премію "Оскар" за головну роль у фільмі "Чорний лебідь", потім народила дитину і встигла знятися в трьох картинах - "Тор", "Хоробрі перцем" і "Більше, ніж секс".

Тепер уродженка Єрусалиму Портман очолила список діячів кінематографа, які користувалися найбільш високим інтересом широкої публіки протягом усього року. Рейтинг складений і опублікований у вівторок найбільшим у світі інтернет-банком кіноданних The Internet Movie Database (IMDB).

Місця в переліку розподілялися незалежно від думки критиків або касових зборів. За основу було взято, скільки разів користувачі інтернету в усьому світі знайомилися зі змістом досьє того чи іншого актора на сайті IMDB. За цим показником Портман перевершила зірку Голівуду Джонні Деппа ("Пірати Карибського моря", "Мексиканець", "Едвард Руки-ножиці"), який лідирував у даному рейтингу попередні шість років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батькам Наталі Портман не подобається, що дочка живе "в гріху"

Друге місце в списку зайняла єврейська американська актриса Міла Куніс (народилася в Чернівцях в Україні в 1983 році), яка зіграла з Портман в "Чорному лебеді" і не так давно їздила в Росію на прем'єру своєї картини "Секс по дружбі". Чарівна брюнетка користувалася інтересом користувачів інтернету, змістивши набагато більш іменитого Деппа на третій рядок.

Інші позиції у першій "десятці" дісталися Еммі Стоун ("Прислуга"), Кріс Хемсворт ("Тор"), одній із записних красунь Голлівуду Олівії Вайлд, Дженніфер Лоуренс ("Голодні ігри"), зірці "фабрики мрій" Джорджу Клуні ("Нащадки"), Крістіану Бейлу. Останній виконав роль підприємця Брюса Вейна, який бореться зі злом під личиною Людини - Кажана, тричі: у фільмах "Бетмен: Початок" (2005), "Темний лицар" (2008) і "Відродження Темного лицаря", який виходить на широкий екран 20 липня 2012 року.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Наталі Портман перестала ховати сина від папараці

У рейтингу поточного року половину рядків у першій "десятці" окупували представниці прекрасної статі. У переліку минулого року їх було тільки три: Крістен Стюарт, Меган Фокс і Зої Салдана.

Перша десятка цікавих публіці акторів від IMDB:

1. Наталі Портман

2. Міла Куніс

3. Джонні Депп

4. Емма Стоун

5. Кріс Хемсворт

6. Олівія Вайлд

7. Дженніфер Лоуренс

8. Джордж Клуні

9. Райан Гослінг

10. Крістіан Бейл

Зараз ви читаєте новину «Наталі Портман викликає найбільший інтерес у користувачів інтернету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути