Ексклюзиви
понеділок, 24 жовтня 2011 10:54

Наталі Портман перестала ховати сина від папараці

Днями оскароносна Наталі Портман прогулялася по Лос-Анджелесу в компанії подруги і свого 4-місячного сина Алефа. Треба визнати, що це рідкість для актриси, коли вона потрапляє з сином на очі папараці, пише The Daily Mail.

30-річній зірці "Чорного лебедя" все ще вдається виглядати красивою без особливих зусиль, навіть коли вона одягнена дуже просто. На актрисі були обрізані джинсові шорти, картата сорочка і кеди. Своє обличчя знаменитість приховала за сонячними окулярами. А її волосся висохло локонами, наче вона щойно вийшла з душу, зазначає видання.

Маленький Алеф був одягнений в милий зелений комбінезон.

Актриса зізналася, що дитина займає найважливіше місце в її житті. Мати міцно притискала дитину до грудей, однак малюк з цікавістю дивився на всі боки. Портман зробила було спробу заховати сина від об'єктивів папараці, прикривши його ковдрою, але це не подіяло.

Нещодавно актриса разом із чоловіком Бенжаміном Мільпьє і сином провели свої перші спільні канікули. Сім'я відпочивала деякий час в Європі, зокрема в Женеві і Парижі.

Після отримання Оскара та пологів, цілком очевидно, що зірка не відразу хоче повернутися до роботи, пише видання.

Очікувалося, що Портман зіграє головну роль у фільмі "Аделайн". Проте актриса в кінцевому підсумку відмовилася від ролі.

Зараз ви читаєте новину «Наталі Портман перестала ховати сина від папараці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути