неділя, 31 липня 2022 15:13

Сумська пригадала останню розмову з Русланою Писанкою: "Це боляче"
5

Акторка Ольга Сумська розповіла про останню розмову з артисткою Русланою Писанкою.

Вона пригадала, що востаннє списувалася із зірковою подругою три тижні тому. Тоді Писанка написала їй повідомлення зі словами підтримки: Сумська втратила матір майже одночасно з телеведучою. Мати Руслани померла незадовго до смерті знаменитості. А матері Ольги не стало 27 лютого. Цим акторка поділилася в коментарі "24 каналу".

"Я отримала від Руслани тижні три тому смс-повідомлення, що все буде добре. Вона мені співчувала щодо втрати мами. І я так само, адже наші мами пішли в засвіти практично з різницею в місяць. І Руслана ховала її через Viber, адже всім займався Ігор. Це важко", – розповіла акторка.

Акторка Ольга Сумська розповіла про останню розмову з артисткою Русланою Писанкою
Фото: instagram.com/olgasumska
Акторка Ольга Сумська розповіла про останню розмову з артисткою Русланою Писанкою
Руслана Писанка померла на 57-му році життя
Сумська пригадала, що останній раз списувалася із зірковою подругою три тижні тому
Про смерть акторки стало відомо 19 липня

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сумська розповіла, як поховають Руслану Писанку: "Прах відвезуть до Києва"

Мати Писанки боролася з раком останньої стадії. Її стан погіршувався. Жінка померла на руках у чоловіка Руслани, який і займався похованням.

"І Русланочка написала мені, що щойно повернеться, ми обов'язково маємо почитати нову п'єсу й зробити її на наш дует. Ми давно вже мріяли зіграти вдвох. Це боляче. Було стільки планів і так усе зненацька обірвалося", – сказала Сумська.

Руслана Писанка померла на 57-му році життя. Про її смерть стало відомо 19 липня. Війна в Україні змусила поїхати Писанку в Німеччину. Там лікарі діагностували важку хворобу.

Вдовець зірки Ігор Ісаков звернувся до прихильників дружини. Він вирішив втілити в реальність мрію коханої. Чоловік подякував шанувальникам за підтримку й турботу про нього. Зізнався, що на цьому душевному піднесенні в нього зародилася мрія, яку б точно підтримала Писанка.

Зараз ви читаєте новину «Сумська пригадала останню розмову з Русланою Писанкою: "Це боляче"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути