вівторок, 22 березня 2016 10:45

Суддя попросив Мадонну та Гая Річчі не позбавляти Рокко дитинства

Суддя попросив Мадонну та Гая Річчі не позбавляти Рокко дитинства
Reuters

Суддя Верховного суду Великобританії Алістер Макдональд закликав Мадонну і її екс-чоловіка Гая Річі до полюбовного врегулювання спору про опікунство над 15-річним сином Рокко. В іншому випадку вони прирікають сина провести останні безтурботні дитячі роки постійно розриваючись між батьком і матір'ю, будучи втягнутим в судовий конфлікт, подальше рішення якого буде здійснювати нью-йоркський суд.

Нагадаємо, що слухання у справі були проведені і в Нью-Йорку і Лондоні, проте спочатку Мадонна звернулася саме до суду Великобританії і Північної Ірландії, посилаючись на Гаазьку конвенцію про міжнародне викрадення дітей. Пізніше вона, однак, вирішила закрити там справу, щоб кинути всі сили виключно на судовий процес у США.

Суддя Макдональд, який закрив справу в Лондоні, прокоментував:

"Як я помітив під час слухання, літо не вічне. Хлопчик дуже швидко подорослішає і стане чоловіком. Було б справжньою трагедією прирікати Рокко провести решту життя його дорогоцінного безтурботного дитинства втягнутим в судову тяжбу. Набагато продуктивніше з боку кожного з батьків сприяти тому, щоб син міг дорослішати, знаходячи підтримку у своїх мудрих батьків і навчаючись на їх прикладі".

Макдональд зазначив, що судовий конфлікт Мадонни і Гая Річі, що став суспільним надбанням лише окремий випадок, але в повній мірі відображає загальну ситуацію:

"Я знову, в останній раз, закликаю батьків до мирного врегулювання конфлікту".

До слова, судова тяжба почалася в ще грудні, після того, як Рокко полишив Мадонну і відправився до батька в Англію, відмовившись повертатися до матері в Нью-Йорк навіть на свята, незважаючи на наказ судді. На слуханні в Нью-Йорку 2 березня Мадонна, Річі та адвокати Рокко дійшли згоди, що Рокко залишатиметься в Лондоні, де продовжить вчитися в школі, до тих пір, поки його батьки не дійдуть згоди про опікунство. Суддя закликав батьків вирішити конфлікт мирно, але призначив дату попереднього слухання у їхній справі - 1 червня. Це необхідно на той випадок, якщо до призначеної дати екс-подружжя як і раніше не домовляться між собою.

На даний момент, як відомо, Мадонна і Гай Річі погодилися скласти договір майже з 30 пунктів, що стосуються опіки та виховання Рокко. Правда, підписані документи так і не були, оскільки Медж збентежило кілька моментів: зокрема, один з пунктів говорить, що вона повинна дозволити молодшому синові Девіду Банді, якого співачка усиновила в шлюбі з Річі, приїжджати в гості до Рокко в Лондон. Також Річі попросив суд скасувати наказ, що вимагає повернути Рокко в Нью-Йорк, але Каплан відмовила в проханні.

Зараз ви читаєте новину «Суддя попросив Мадонну та Гая Річчі не позбавляти Рокко дитинства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути