вівторок, 11 липня 2017 11:33

Столичного мажора змусять працювати у продовженні "Села на мільйон"
14

Зйомки другого сезону серіалу "Село на мільйон"
Фото: Прес-служба
Ярослав Стень
Зйомки другого сезону серіалу "Село на мільйон"
Євген Капорін
Зйомки другого сезону серіалу "Село на мільйон"

У 30-градусну спеку під Києвом режисер Бата Недич знімає продовження комедійного серіалу "Село на мільйон" виробництва "1+1 Продакшн".

Зірковий акторський склад проекту поділився з Gazeta.ua, з якими змінами зіткнуться мешканці села Куляби у новому сезоні.

Акторка Наталка Денисенко, яка грає роль Сніжани, задоволена роботою команди і зазначає, що режисер підтримує ідеї, які пропонують актори у процесі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Президент" буде карати: у новому сезоні "Слуга народу" піде проти системи

Автор: Прес-служба
  Зйомки другого сезону серіалу "Село на мільйон"
Зйомки другого сезону серіалу "Село на мільйон"

"Сніжана нарешті відчує себе щасливою. Я не б змогла так, бути такою настирливою, як моя героїня. Сніжана має потребу у коханні, вона шукає свою долю, і в цьому сезоні все буде несподівано. У другому сезоні буде кілька моментів, які я б в реальному житті не змогла зробити", - каже акторка.

Автор: Прес-служба
  Костянтин Войтенко
Костянтин Войтенко

В умови "виживання" поставлять персонажа Костянтина Войтенка, Тимура.

"Мій герой внутрішньо зміниться і зовнішньо. Це буде смішно і незвично для нього. У першому сезоні у цього хлопця було все: матеріальна підтримка матері, машина, гроші, тепер все стане інакше. Він стає багатограннішим, доводиться самому працювати для свого комфорта. Як актор можу бути інакшим і не боюся бути заручником ролі. Телеканал 1+1 бачить мене постійно різним, у серіалі "Хазяйка" я був в іншому образі, в цьому проекті - я мажор. Приємно, що мені довіряють.

Свого персонажа у "селі на мільйон" брав з конкретної людини, спостерігав за одною відомою особистістю", - говорить Войтенко Gazeta.ua.

Автор: Прес-служба
  Ярослав Стень
Ярослав Стень

Творці проекту наголошують, що особливість серіалу у тому, що глядачі впізнають у героях своїх родичів, сусідів, знайомих. Сценарист серіалу Ярослав Стень писав мешканців колоритного селища зі своїх родичів.

"Персонаж Наталії Васько дуже схожий на мою маму, яка була вчителькою у 1970-х роках, це помітила навіть моя племінниця. Є персонаж, який взятий з моєї бабусі, по тексту один в один", - говорить Ярослав Стень.

Автор: Прес-служба
  Євген Капорін
Євген Капорін

Актор Євген Капорін, який грає у серіалі Колю, на собі відчув реалії сільського життя. Після закінчення зйомок першого сезону, покинув на тиждень місто.

"Мій персонаж стане більш позитивним, тому що у нього будуть зміни внутрішні і в особистому житті. Він буде більш вільним. Я тиждень після першого сезону провів у селі: без водопроводу, гарячої води та різних благ цивілізації, які є у місті. Ловив рибу, рубав дрова, готував на дров'яній печі. Пік хліб, пироги. Хоча я більше людина міста по-життю, це було звільнення. І я всім бажаю після перегляду "Села на мільйон" хоча б на 3 дні звільнитися від інтернету", - поділився Євген Капорін.

Автор: Прес-служба
  Дмитро Сова
Дмитро Сова

Підтримує колегу і актор Дмитро Сова.

"У цьому сезоні змінюються обставини, в яких існує мій персонаж Дмитро. Буде більше інтриг та пригод, з яких треба буде гідно виходити. Я намагаюсь знаходити свого персонажа у собі. Я сам з маленького містечка і розумію, чому так вчиняє мій герой. Мені самому просто відмовитися від інтернета і пожити у таких умовах, як мій герой. Мені іноді взагалі не вистачає тиші", - говорить Дмитро Сова.

Автор: Прес-служба
  Юрій Горбунов
Юрій Горбунов

Актор Юрій Горбунов так зріднився зі своїм персонажем, священиком Любомиром, що його навіть сприймають за "свого" справжні служителі церкви.

"Отець Любомир залишається вірним своїм позиціям. Він людина прогресивна, яка може всіх розсудити. Він розуміє, що все має бути сучасним. Я сам шаную церковні свята. Незавжди дотримуюсь постів, але у Бога вірю. Я греко-католик і знаю, як у селах отці насправді розмовляють і служать, тому не важко було перевтілитися. Минулого разу під час зйомок батюшка з церкви, біля якої ми знімали сцену, запросив мене у храм словами: "колега, приходьте", кажуть, ряса священика мені пасує", - коментує Горбунов.

Автор: Прес-служба
  Бата Недич
Бата Недич

Бата Недич на зйомках не дає акторам розслаблятися, навіть жартома може підвищити голос, але лише для оптимізації робочого процесу.

"Село на мільйон" - адоптація хорватського серіалу "Kud Puklo Da Puklo", там є актори, які знімались у мене у Києві у 1989 році. Тому цей проект для мене зв'язок часів. Українська версія відрізняється від хорватського варіанту, вона ближча до українців. У нас багато справжніх героїв. Немає позитивних чи негативних персонажів. Для мене важливо, що люди, які живуть у всіх регіонах України, ставляться до цього серіалу позитивно і говорять, що треба побільше знімати українською, якою вони розмовляють. Викликати усмішку у цих людей є моєю метою", - говорить Бата Недич.

За сюжетом у серіалі троє кузенів Катя, Коля і Тимур отримують у спадок від свого дідуся Юхима Кібця мільйон євро, але з однією умовою — вони повинні переїхати зі Львова, Миколаєва та Києва до села Куляби і прожити там рік, не залишаючи його більше ніж на 24 години.

Якщо ніхто зі спадкоємців не зможе протриматися в селі весь цей час, гроші перейдуть громаді в розпорядження сільського голови Івана. Дізнавшись про це, його опонент Гарбуз має намір ще активніше боротися за владу, намагаючись різними способами відтягнути в Івана голоси членів сільради.

Зараз ви читаєте новину «Столичного мажора змусять працювати у продовженні "Села на мільйон"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути