вівторок, 04 липня 2017 12:56

"Президент" буде карати: у новому сезоні "Слуга народу" піде проти системи
18

У новому сезоні "Слуги народу" покажуть безвіз та небезпечні пригоди Голобородька
Фото: Прес-служба

У Києві у розпалі зйомки нового сезону серіалу "Слуга народу", який глядачі побачать вже цієї осені на телеканалі 1+1.

Студія "Квартал 95" продовжує іронізувати над політичними реаліями у країні, але, за словами творців проекту, у другому сезоні серіал зробили гостросюжетнішим.

Міністр закордонних справ України у виконанні Євгена Кошового у продовженні популярного серіалу запросить європейських лідерів в Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський та Брежнєва прикрасили обкладинку українського ELLE

"Мій персонаж почне говорити українською, будемо влаштовувати саміт в Україні. Для цього буду домовлятися зі всіма країнами Європи. Продовжуватиметься історія кохання з Оксаною. Читав сценарій і, напевно, найскладніше мені буде вимовити назви ісландських вулканів, але, сподіваюсь, впораюсь", - ділиться з Gazeta.ua Кошовий.

Автор: Прес-служба
 

Володимир Зеленський, який запам'ятався глядачу роллю Василя Петровича Голобородька, Президента України, у минулому вчителя історії, вивчає на пам'ять 20 сторінок тексту чи не щодня. Зазначає, що зйомки серіалу процес безупинний і ставляться до нього, як до повноцінного кіно, яке виходить на великих екранах.

"Перший сезон ми знімали у Києві, в продовженні побачать багато інших яскравих міст. Другий сезон більш масштабний, але бюджет такий самий. За рахунок того, що знімали повний метр, були у багатьох містах України: Львові, Запоріжжі, Харкові, Одесі. Цікаво покажемо момент безвізу, дуже складний з точки зору зйомок хід", - говорить Володимир Зеленський.

Автор: Прес-служба
 

Незмінний режисер серіалу Олексій Кирющенко обіцяє войовничий другий сезон.

"24 серії, сатира на судову реформа, безвізовий режим. У команді зрадник, боротьба між Васею, олігархами і Суржиковим. Раніше Василь Петрович не розумів куди потрапив, тому він достав нагайку і пішов по гадюшнику, тепер він буде карати, тому другий сезон войовничий. Ми вже втомились чекати змін і нам це треба. Ми думали людей треба розважати і помилялися. А насправді люди хочуть бачити результат. Як можна змінити все та жити добре", - говорить Олексій Кирющенко і зазначає, що поки зарано говорити про третій сезон проекту.

Автор: Прес-служба
 

Сценарист серіалу Юрій Костюк обіцяє небезпечний другий сезон.

"Головного героя чекають нові складнощі, непорозуміння зі своєю командою, народом. Це ж не казка, бути президентом не просто і часто доводиться приймати рішення, якими хтось буде незадоволений. Головний герой буде ще більше діставати олігархів. У першому сезоні президент притирався, а тепер почав працювати і багатьом це не подобається. Буде загроза життю президента. Все буде небезпечніше і напруженіше, але ми не втачаємо гумору", - ділиться Юрій Костюк.

Автор: Прес-служба
 

"Слуга народу" - це український комедійний політичний серіал виробництва студії "Квартал-95". У нових 24 серіях проекту телеглядачі "1+1" побачать продовження історії чесного і принципового Василя Голобородька (Володимир Зеленський) - вчителя історії, який волею долі став Президентом країни і намагається зробити життя в ній кращим.

Зараз ви читаєте новину «"Президент" буде карати: у новому сезоні "Слуга народу" піде проти системи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути