Ексклюзиви
четвер, 24 грудня 2020 17:15

Стиліст розповів про підготовку образів для експертів модельного реаліті
5

Стиліст, художник і дизайнер Юрій Варивода розсекретив, як створював ідеї образів експертів "Супер топмодель по-українськи": Алли Костромічової, Соні Плакидюк та Сергія Нікітюка.

Чоловік розповів, що у фіналі модельного реаліті "Нового каналу" його метою у вбранні Костромічової було поєднання образів 2 інших експертів.

"Хотілося, щоб в образі Алли поєднувалися риси і Соні, і Сергія. Від Соні - довгий шлейф з фатину, який надавав образу жіночності. Від Сергія - імітація смокінга на корсеті. Образ Алли доповнили тимчасові татуювання і брови з блискучих камінців", - пояснив Варивода.

Стиліст розповів, як створював образи для експертів
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Стиліст розповів, як створював образи для експертів
Стиліст розповів, як створював образи для експертів
Стиліст розповів, як створював образи для експертів
Стиліст розповів, як створював образи для експертів

Плакидюк постала в пишній червоній сукні з бірюзовими рукавицями.

"Працювати з Сонею - одне задоволення. Вона завжди чітко знає, який наряд хоче: і за кольором, і за формою. Правда, в процесі підготовки образу буває і таке: хотіли одне, вийшло інше, але ще краще", - розповів дизайнер.

У фіналі реаліті Нікітюк з'явився у строгому смокінгу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У мене опустилися руки". Переможниця модельного реаліті розповіла про складнощі на проєкті та як змінилося її життя

"Спочатку я хотів шити для Сергія костюм, але коли представив його разом з Аллою і Сонею на фіналі, передумав. Ми взяли брендовий смокінг, який сів на ньому ідеально", - додав Варивода.

На шоу "Супер топмодель по-українськи" перемогла Тетяна Брик. Вона обійшла півфіналісток Олександру Литвин і Дарину Майстренко.

Зараз ви читаєте новину «Стиліст розповів про підготовку образів для експертів модельного реаліті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути