Ексклюзиви
вівторок, 07 серпня 2018 15:00

Стало відомо, хто замінив Панеттьєрі Кличка

Стало відомо, хто замінив Панеттьєрі Кличка
Гайден Панеттьєрі зустрічається з актором

Кілька днів тому наречена Володимира Кличка Хайден Панеттьєрі була помічена на побаченні з таємничим незнайомцем, а вже на наступний ранок офіційний представник Хайден і Володимира повідомив, що після дев'яти років стосунків пара вирішила розлучитися.

Таємничого незнайомця з фото, зроблених папараці, звуть Брайан Хікерсон. Йому 28 років (як і Хайден). І він актор.

"Він з Південної Кароліни і зовсім недавно переїхав в Лос-Анджелес, щоб зайнятися своєю акторською кар'єрою. Зараз він активно ходить на кастинги", - повідомило джерело з оточення актриси, зазначивши, що Хайден і Брайан познайомилися через спільних друзів під час невеликої вечірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наречена Володимира Кличка босоніж сходила на побачення з невідомим хлопцем

До роману з Панеттьєрі Хікерсон зустрічався з моделлю Баскин Чемпіон, якої ще недавно приписували роман з Джастіном Бібером.

За словами джерела, у Панеттьєрі і Хікерсона все серйозно - вони місяць ходили на побачення, щоб дізнатися один одного краще. І лише пізніше перейшли на новий рівень відносин. При цьому Хайден продовжує постійно спілкуватися з Володимиром.

"Хайден і Володимир продовжують спілкуватися і після розставання, адже у них є спільна дочка Кайя. Вони є великою частиною життя один одного, так і залишиться".

Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі почали зустрічатися в 2009 році. Через чотири роки відносин екс-боксер зробив актрисі пропозицію руки і серця. Втім, до весілля справа так і не дійшла, але це не завадило знаменитостям стати батьками - в грудні 2014 року на світ з'явилася їхня дочка Кайя Євдокія Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, хто замінив Панеттьєрі Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути