неділя, 09 серпня 2009 20:55

Стала відома дата і подробиці весілля Ані Лорак

Стала відома дата і подробиці весілля Ані Лорак
Найбільш довгоочікуване весілля українського шоу-бізнесу - співачки Ані Лорак та Мурата Налкакіоглу відбудеться 22 серпня в Туреччині.

Проте, перш ніж влаштувати пишне святкування в Анталії закохані розпишуться за всіма українськими традиціями в центральному рагсі Києва.

Нагадаємо, днями Ані Лорак з майбутнім чоловіком вилетіли до Туреччини, щоб закінчити останні приготування до церемонії, яка зі слів Мурата, буде схожа на справжню казку.

- Ми вирішили, що найкрасивіше весілля може бути тільки на березі моря. Для цього орендуємо один з прибережних готелів, - говорить співачка.

Весілля буде витримано в європейському стилі, без турецьких мотивів.

- Програму уточнюватиму з тамадою безпосередньо я сама. Меню ми теж ще не затвердили, але серед частувань турецькі національні блюда будуть обов"язково. Де-де, а вже в Туреччині, упевнена, смачно нагодують. І торт обов"язково буде, - розповідає Кароліна.

Ніяких обрядів з викраданням нареченої та переховуванням туфельки теж не буде.

- Я цього не люблю і не хочу, щоб це було на моєму весіллі. Ось весільний букет кину обов"язково. Взагалі я уявляю собі весілля дуже милим, душевним, зі смаком, і, повторюся, по-європейськи, - коментує Ані.

З гостей приїдуть близькі люди, родичі, колеги, в цілому збереться близько 200 осіб.

Що ж до медового місяця, його закохані думають провести трохи пізніше.

Після весілля у Кароліни заплановані гастролі:

- А ось потім - якраз, коли в Україні вже буде прохолодніше, - ми полетимо на спекотні острови, - з посмішкою розповідає майбутня наречена.

За матеріалами E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Стала відома дата і подробиці весілля Ані Лорак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути