Ексклюзиви
четвер, 22 вересня 2022 05:49

"Справжня сильна людина!" - Скрипка розповів, який артист його найбільше вразив в умовах війни

"Справжня сильна людина!" - Скрипка розповів, який артист його найбільше вразив в умовах війни
Музикант і ведучий Коля Сєргам захищає Україну від російських загарбників у лавах ЗСУ. Фото: instagram.com/thekolya

Лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка зізнався, що після повномасштабного вторгнення Росії в Україну його вразив український музикант, поет і телеведучий Коля Сєрга.

Він виявився справжнім патріотом, який допомагає Батьківщині протистояти ворогу не за гроші, а за покликом душі. Про це Скрипка заявив в інтерв'ю Аліні Доротюк для авторського проєкту ведучої "На часі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У нього не було віри в Україну" – Коля Сєрга розповів про батька, який не вірив у ЗСУ

"Він (Сєрга - ред.) талановитий артист, дуже хороша людина. Я давно його знаю і поважаю. Російськомовний одесит. Прикольний, душевний. Але я до одеситів ніколи серйозно не ставився. Тому що думав: ну, жертви російської пропаганди. Пам'ятник Катерині, вся ця їхня історія... І тут Коля Сєрга – опачки! – переходить на українську мову, пише прекрасні пісні та поезію і йде в ЗСУ. Я ніколи, ніколи не міг цього чекати від Колі! Я його знав, але виявляється, це справжня сильна людина. Він розуміє, що і як відбувається на планеті", – розповів Скрипка.

Відповідаючи на запитання ведучої, як він ставиться до зірок шоу-бізнесу, які виїхали з України до війни чи повернулися лише нещодавно, Олег Скрипка сказав:

"Кожна людина перебуває перед дзеркалом своєї совісті. Це її рішення та відповідальність. Для мене є люди, які просто "за бабки". Вони не можуть інакше. Це їхня сутність. А ті люди, які сприймають їх як серйозних виконавців, це означає, що воно в них віддзеркалюється всередині".

Музикант розкритикував співаків, які написали кілька пісень українською мовою, але продовжують спілкуватися російською і "співати лабуду". Вони потім їдуть за кордон, "пускають сльозу і збирають донати, які незрозуміло куди йдуть".

Музикант і ведучий Коля Сєрга, який зараз захищає Україну від російських загарбників у лавах ЗСУ, знову звернувся до ексколеги Регіни Тодоренко. Цього разу - востаннє, зазначив він. Сєрга пояснив, чому лідери думок, які мовчать про війну, відповідальні за смерті в Україні. Тодоренко теж належить до цих лідерів думок.

Зараз ви читаєте новину «"Справжня сильна людина!" - Скрипка розповів, який артист його найбільше вразив в умовах війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути