середа, 20 квітня 2011 13:22

Спорт і дієта допомогли Сарі Джесіці Паркер зберегти фігуру
12

Сара Джесіка Паркер, яка вважається найбагатшою жінкою Нью-Йорка, багато і плідно працює. Але коли дозволяє собі рідкісний відпочинок, то розслабляється по максимуму. Нещодавно папараці сфотографували актрису на елітному спа-курорті в Південній Каліфорнії, куди зірка вибралася всього на три дні. Потягуючи коктейлі та почитуючи журнали, Сара Джессіка засмагала біля басейну.

Актриса продемонструвала струнку й підтягнуту фігурку - 46-річна Паркер тримає себе в "залізному кулаці": займається спортом і сидить на жорсткій дієті. Але якщо тіло зірки може отримати тверду "п'ятірку", то її бікіні - слабку "трієчку" з мінусом. Сара Джесіка, яка прославилася роллю модниці Кері Бредшоу, в житті одягається досить просто, в стилі casual. Того ж самого стилю вона дотримується і щодо купальників, завжди вибираючи "бабусині" моделі нудних фасонів і темних кольорів.

Поруч з Паркер на шезлонгу прилаштувався її чоловік Метью Бродерік. На відміну від дружини, яка піклується про фігуру, Метью смачно хрустів чіпсами, насипаними у велику миску, і запивав їх коктейлями. Поки чоловік підкріплювався калорійним продуктом, Сара розглядала накачаного молодого красеня на обкладинці журналу "Vanity Fair".

Зараз ви читаєте новину «Спорт і дієта допомогли Сарі Джесіці Паркер зберегти фігуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути