пʼятниця, 27 березня 2009 09:54

Сара Джесіка Паркер засвітила свої труси (ФОТО)

Ось таке розкішне фото Сари Джесіки Паркер зробили днями папараці. Ні, актриса не з"їхала глузду і не наслідує Анжеліну Джолі. Справа в тому, що Сара знімається в кіно разом з британським серцеїдом Х"ю Грантом. Парочка грає в романтичній комедії "Did You Hear About The Morgans?" Марка Лоуренса. Зйомки тільки но розпочалися в Нью-Йорку - і Сара вже влаштовує такі сюрпризи для роззяв!

Паркер і Гранту належить зображати на екрані багате подружжя з Нью-Йорка, яке опинилося на межі розлучення. А одного разу вони стають випадковими свідками вбивства і за програмою захисту свідків відправляються до маленького містечка штату Вайомінг.

Марк Лоуренс сам написав такий сценарій до своєї картини і сам же буде її знімати. Він вже втретє працює з Х"ю Грантом, адже Марк знімав актора в обох своїх режисерських проектах - "Любов з повідомленням" і "З очей геть - з чарту геть".

Проект вже давно подорожує голлівудськими студіями. Сценарій свого часу називався Buffalo Faith, а фільм по ньому збирався ставити Ендрю Флемінг, режисер "Весільної вечірки". Але нарешті Columbia Pictures відібрала проект у Castle Rock Entertainment і в березні запустив фільм у виробництво.

За матеріалами Starslife, The Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Сара Джесіка Паркер засвітила свої труси (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути