Ексклюзиви
пʼятниця, 18 липня 2008 09:51

Співак Андрій Кравчук на пляжі займається гімнастикою (ФОТО)

Андрій Кравчук відправився на гастролі до Криму. У Севастополі у нього відбувся концерт на честь Дня Військово-морських сил, а в Сімферополі співак привітав місцевих жителів і туристів з Днем міста. Але не одними концертами жила душа артиста. Прибувши до Криму о п"ятій ранку, о шостій він вже швиденько відправився на пляж. На пірсі Кравчук почав робити гімнастику: розминався, віджимався та присідав.

- У Києві я прагну не пропускати фітнес і займаюся в залі по три рази на тиждень. Тому, коли виїжджаю на гастролі, обов"язково прагну знайти час і місце для занять.

Вдень перед саунд-чеком у Андрія були дві години вільного часу, які він провів біля моря. Погода була чудова. Біля зірки знаходилася компанія з трьох дівчаток-підлітків, які, звісно, впізнали Андрія. Але, не дивлячись на пильну увагу, співак вдосталь накупався і позасмагав. А коли вже повернувся до себе в номер готелю "Альбатрос", то виявив, що у нього в кишені шортів лежить лист паперу з трьома жіночими іменами і зізнанням в тому, що вони спеціально приїхали на концерт, щоб побачити свого кумира.

Але дівчатка боялися наблизитися до нього навіть на крок. "Це мене дуже розсмішило!" - зізнався Кравчук, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Співак Андрій Кравчук на пляжі займається гімнастикою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути