Ексклюзиви
понеділок, 28 жовтня 2019 15:39

Співачка із Закарпаття виступила на російському шоу

Співачка із Закарпаття виступила на російському шоу
Рената обрала для прослуховувань "Пісню про рушник", відому також по першому рядку "Рідна мати моя"

26-річна уродженка Ужгорода Рената Штіфель взяла участь у "сліпих" прослуховуваннях 8-го сезону російського шоу "Голос країни", що знімалися в Москві.

Відео її виступу на території країни-агресора днями з'явилось у мережі та викликало обурення у користувачів.

Рената обрала для прослуховувань "Пісню про рушник", відому також за першим рядом "Рідна мати моя". Дівчина не приховувала, що приїхала на шоу з України, та розмовляла із зірковими суддями російською.

Її виступ оцінили всі тренери російського "Голосу країни", тож Рената Штифель пройшла до наступного етапу вокального проєкту. Дівчина обрала команду Костянтина Меладзе.

У мережі Рената назвала участь у російському проєкті "найважливішим рішенням", яке кардинально змінить її життя.

"Це, мабуть, моє найважче і найважливіше рішення! Я точно знаю, що воно розділить моє життя на "до" і "після". Яким буде це "після", я поки не знаю. Єдине, що я зараз точно відчуваю, це те, що не можу жити без музики. Я хочу, щоб моя музика звучала і мене почули! Це моя нова сторінка, мій шлях і моє життя. Дякую всім, хто поруч зі мною, всім членам журі та глядачам за таку оцінку", – поділилась Штифель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крим - людей: міс України оконфузилася перед журналістами

Рената Штифель мріяла стати співачкою змалку та відвідувала вокальні гуртки. Батьки віддали доньку до музичної школи. Рената була лауреатом українських фестивалів і конкурсів, зокрема, "Чорноморські ігри", "Наша Земля Україна", "Крок до зірок". Вокалістка була фіналісткою "Дитяче Євробачення-2008" та Євробачення-2012. Однак підкорити вітчизняний шоу-бізнес співачці не вдалось, тому вона брала участь у міжнародних шоу Ti Amo (Румунія), Сhildren's Eurostar (Словаччина), "Х-фактор" (Казахстан).

Тренерські крісла в російському "Голосі країни-8" посіли артисти, які підтримують міжнародну політику Кремля. Тренер шоу - скандальний Сергій Шнуров, який фігурує у списку "Миротворця". А співачка Поліна Гагаріна неодноразово була в Криму після його окупації та публічно підтримувала рішення Володимира Путіна щодо України.

Зараз ви читаєте новину «Співачка із Закарпаття виступила на російському шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути