четвер, 27 вересня 2018 11:45

Співачка Ані Лорак святкує 40 років: найгучніші скандали і зміна зовнішності
18

Сьогодні, 27 вересня, відома співачка Ані Лорак святкує ювілей - 40 років.

За останні роки артистка стала однією з найбільш обговорюваних і скандальних персон шоу-бізнесу через активну діяльність у Росії.

До дня народження виконавиці Gazeta.ua пропонує добірку найгучніших скандалів із Ані Лорак.

Автор: obozrevatel.com
  Як змінювалася зовнішність Ані Лорак. 1998 рік
Як змінювалася зовнішність Ані Лорак. 1998 рік

ШОУ DIVA

Нещодавно зірка заявила, що скоро зустрінеться зі своїми українськими фанатами на власному концерт-шоу DIVA.

"Думаю, що 2019-го ми здійснимо нашу заповітну та довгоочікувану зустріч", - сказала вона.

Підготовчий процес виявився затратним. Артистка набралася великих боргів - близько 5 млн дол. Потрібно понад 210 т обладання, сцена-трансформер, 500 кінетичних підвісів для створення трюків у повітрі, 19 ліфтів, 240 сценічних костюмів і близько 3 годин живого звуку.

"Воно коштує стільки, що я зараз у боргах. І відпрацьовувати його буду найближчих пару років точно. Суми до кінця ще не знаємо, бо розрахувалися не з усіма підрядниками", - розповідала Кароліна.

БІЙКА НА КОНЦЕРТІ

2014-го пікетувальники влаштували бійку перед виступом Ані Лорак в Одесі. Співачку бойкотували через непатріотичну позицію. Лорак отримала в Росії музичну нагороду та їхала до Криму з концертом.

Сотня активістів Майдану і бійців "Правого сектора" намагалися пройти до нічного клубу "Ібіца", де виступала зірка. Обороняли клуб 400 міліціонерів. Внаслідок сутичок до лікарні потрапили 3 учасників. У десятка інших - синці та садна.

Автор: obozrevatel.com
  Як змінювалася зовнішність Ані Лорак. 2014 рік
Як змінювалася зовнішність Ані Лорак. 2014 рік

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль заінтригувала шанувальників округлим животом

РОМАН іЗ ОДРУЖЕНИМ

Із колишнім продюсером Юрієм Фальосою Кароліна познайомилася в 13 років. Вони прожили у фактичному шлюбі з 1996 по 2004 рік. Під час відносин із Фальосою у Лорак почався роман із відомим футболістом клубу "Динамо" Сергієм Ребровим.

Спочатку пари дружили сім'ями, але згодом співачка почала літати до футболіста до Британії. Ребров тоді отримав запрошення одного з футбольних клубів. Фалеса та дружина Реброва дізналися про стосунки між співачкою та футболістом. У результаті Кароліна повернулася до продюсера, а Ребров - до дружини.

КОНФЛІКТ іЗ ЧОЛОВІКОМ

Нещодавно чоловіка Кароліни - Мурата Налчаджиоглу сфотографували в компанії незнайомки в одному з нічних клубів Києва. На фото Мурат інтимно обіймав 26-річну мешканку Києва Яну Бєляєву.

У мережі почали активно обговорювати цю ситуацію. Ані Лорак жодним чином не коментувала світлини - лише на кілька днів зникла із соцмереж. Співачка зняла весільну обручку та з'явилася з чоловіком разом лише на святі 1 вересня, коли їхня донька Софія пішла до 1 класу.

Добірка фото, як змінювалася зовнішність Ані Лорак.

Як змінювалася зовнішність Ані Лорак. 1995 рік
Фото: obozrevatel.com
Як змінювалася зовнішність Ані Лорак. 1996 рік
Як змінювалася зовнішність Ані Лорак. 1998 рік
Як змінювалася зовнішність Ані Лорак. 2001 рік
Як змінювалася зовнішність Ані Лорак. 2003 рік

Українську співачку Ані Лорак застали в обіймах російського виконавця Сергія Лазарєва. Сталося це на пісенному фестивалі "Нова хвиля" у російському Сочі.

Ці кадри стали приводом для палких дискусій між фанатами у коментарях. Частина прихильників співачки переконана, що між нею та Лазарєвим щось більше, ніж просто дружба.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Ані Лорак святкує 40 років: найгучніші скандали і зміна зовнішності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути