понеділок, 28 липня 2014 11:12

Шон Пенн досі не подарував Шарліз Терон обручку
2

Фото: AKM-GSI

Голлівудська актриса Шарліз Терон і її коханець актор Шон Пенн не заручені.

Вчора актриса потрапила в об'єктиви папараці в аеропорту Лос-Анджелеса. Розглядаючи знімки, фотограф помітив обручку на безіменному пальчику Шарліз.

Однак, виявилося, що прикрасу з діамантів Шарліз купила собі сама, а не отримала в подарунок від коханого Шона. За коштовність від Anita Ko Leaf Ring з камінчиком в 18 каратів знаменитість віддала 4.900 доларів.

Нагадаємо, що голлівудські актор і актриса, відносини яких тривають ось уже сім місяців, планують одружитися вже в серпні цього року. Більше того, вони також збираються стати батьками - у планах майбутнього подружжя усиновлення дитини з Південної Африки, батьківщини Шарліз.

Для 38-річної Терон цей шлюб стане першим, а ось для 53-річного Пенна - третім. Раніше він був одружений на співачці Мадонні, а також на актрисі Робін Райт, у шлюбі з якою у нього народилися двоє дітей. Шарліз більше десяти років зустрічалася зі Стюартом Таунсендом. Після розриву з ним не стала витрачати часу на пошуки чоловіка, готового на народження дитини, і усиновила темношкірого Джексона. Шон вже перейнявся батьківськими почуттями до малюка Джексона.

Зараз ви читаєте новину «Шон Пенн досі не подарував Шарліз Терон обручку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути