середа, 21 вересня 2022 16:12

Соліст Maroon 5 скочив у гречку: одразу декілька коханок заявили про роман з артистом
5

Лідер американського гурту Maroon 5 Адам Левін зраджував вагітну дружину, модель Victoria's Secret Бегаті Прінслу.

Днями Instagram-модель Самнер Строу відверто розповіла, що рік перебувала зі співаком у стосунках. У TikTok блогерка опублікувала відео, в якому зізналася про роман. Зазначимо, Левін вже вісім років одружений і зараз чекає з Прінслу на третю дитину.

"У той час я була юна, наївна і часто відчувала, що мене просто використовують. У мене не було популярності, як зараз, і мною було легко маніпулювати. Впевнена, ви знаєте, хто такий Адам Левін", – сказала Строу в ролику і показала їхню переписку.

Лідер американського гурту Maroon 5 Адам Левін скочив у гречку
Фото: eastnews.ua
Левін вирішив прокоментувати відкровення блогерки
Адам Левін та Бегаті Прінслу одружилися 2014 року
Адам Левін та Бегаті Прінслу одружилися 2014 року
У подружжя є двоє дітей, доньки Джіо Грейс та Дасті Роуз

Модель розповіла, що після того, як вона перервала спілкування з Левіном, артист знову їй про себе нагадав з неочікуваним повідомленням. Він повідомив тіктокерці, що знову стане батьком і захотів назвати дитину її ім'ям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Любовні трикутники зірок: на кого знамениті чоловіки проміняли сім'ї

"Ми зустрічалися близько року. Після того, як я перервала спілкування, він повернувся до мого життя з таким повідомленням: "Ок, серйозне запитання. У мене буде ще одна дитина, і якщо це буде хлопчик, я справді хочу назвати його Самнер. Ти не проти? Я серйозно" – йшлося у повідомленнях.

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound - Sumner Stroh

Строу наважилася про це розповісти, оскільки один з її знайомих погрожував продати цю історію таблоїдам.

Левін вирішив прокоментувати це одкровення блогерки. В InstaStories співак не спростував чутки про роман із моделлю. Він заявив, що бере на себе повну відповідальність за те, що сталося.

"Моя дружина та моя сім'я – це все, що мене хвилює у цьому світі. Бути настільки наївним і дурним, щоб ризикувати єдиною річчю, яка справді має для мене значення, була найбільша помилка, яку я коли-небудь міг зробити. Я ніколи не зроблю цього знову. Я беру на себе всю відповідальність. Ми пройдемо через це. І ми пройдемо через це разом", – написав Левін.

Після зізнання Строу знайшлося ще декілька коханок артиста. У мережі з'явилися переписки музиканта з іншими дівчатами. Одну з них, тату-модель Маріку, Левін завалював компліментами і пропонував з ним переспати. А після цього скинув коротке відео, де говорить, що він дурний.

Цій же дівчині артист зізнавався, що одержимий нею. Коли ж модель нагадала Левіну, що він у шлюбі, співак сказав, що це дійсно так. Але, за його словами, у шлюбі "дуже важко, нічого не допомагає" і він міг би піти від дружини.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Dana Omari, RDN (@igfamousbydana)

Після цього назначав їй дату наступного побачення. Вони все ж таки бачилися і між ними щось було. Маріка сказала, що їй Левін також писав, що скоро стане батьком втретє.

Була ще одна модель, з якою артист пофліртував. Але далі справа не пішла.

Адам Левін та Бегаті Прінслу одружилися 2014 року.

У подружжя є двоє дітей, доньки Джіо Грейс та Дасті Роуз. Днями стало відомо, що зіркове подружжя очікує на третю дитину.

Зараз ви читаєте новину «Соліст Maroon 5 скочив у гречку: одразу декілька коханок заявили про роман з артистом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути