Ексклюзиви
субота, 16 вересня 2023 05:31

Софі Лорен вийшла заміж

Софі Лорен вийшла заміж
Весь медовий місяць Софі проплакала. Фото: pixabay

17 вересня 1957 року актриса Софі Лорен вийшла заміж за італійського режисера Карло Понті.

Церемонію провели у Мексиці, тому що Ватикан не давав Понті дозвіл ні на розлучення із першою дружиною, ні на новий шлюб. Пара попри всі труднощі прожила разом 50 років.

Вперше закохані зустрілись, коли актрисі було 16 років, а Карло Понті 38. Режисера вразила зовнішність актриси і він вирішив зробити із неї зірку, представивши світу.

"Я відразу зрозумів, що вона чудова. Щось грало в ній, вона ніби світилася ", - згадував Понті. Завдяки йому Софі Лорен стала світовим секс-символом.

"Він дав мені впевненість і стабільність, які тримали мене на землі, в той час як світ навколо мене, здавалося, кружляв дивно захоплююче", - казала актриса.

Понті вирішив одружитися з Софі Лорен і через те, що був вже одружений, змусив своїх адвокатів укласти шлюб за дорученням між ним і актрисою в Мексиці. Цей союз був незаконним в Італії і, по суті, зробив Понті двоєженцем. Мусив вирішувати це раптово, бо у житті Софі з'явився інший чоловік.Під час зйомок фільму "Гордість і пристрасть" вона познайомилася з Кері Грантом, який сильно закохався. Грант був старший на 53 роки, елегантний, популярний і красивий.

Але Лорен обрала Понті й пара одружилась. В Італії католицька церква називали дії подружжя незаконними юридично і недійсними перед Богом. Понті та Лорен відлучили від причастя. Навіть домогосподарки підписували петиції, вимагаючи від уряду покарати грішників і двоєженців. Їм за італійським законодавством загрожував арешт. Подружжя поселилося у Швейцарії. Весь медовий місяць Софі проплакала. 1959-го Лорен і Понті оголосили, що анулювали мексиканський шлюб, і повернулися до Італії. Відтоді, хоч і жили разом, але винаймали апартаменти під вигаданими іменами й на всі світські заходи їздили окремо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заради третього шлюбу Мерилін Монро прийняла юдаїзм

Вони офіційно одружилися через сім років. Софі Лорен пережила чотири викидні. Але з п'ятої спроби на світ з'явився син Понті Карло-молодший. Через чотири роки ще один - Едуардо.

Американська акторка Грейс Келлі та князь Монако Раньє ІІІ одружилися 18 квітня 1956 року. Слідом за цивільною церемонією заключення шлюбу наступного дня відбулося й вінчання в церкві. На весіллі були сотні гостей, їх вітали з усіх куточків світу. Наречена одягнула сукню з мереживом та перлами.

Зараз ви читаєте новину «Софі Лорен вийшла заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути