Ексклюзиви
четвер, 12 серпня 2010 13:08

Славі з "НеАнгелів" бойфренд поставив синець під око (ФОТО)

Український дует "НеАнгели" нещодавно зняв новий кліп на пісню "Убий мене". Для нового відео солістки групи Вика і Слава роздяглися більше, ніж зазвичай. При цьому на зйомках був присутній хлопець "рудої".

За сюжетом кліпу за лісовими німфами, Вікою і Славою, стежить хтось невидимий, поки дівчата спілкуються з природою, гладять косулю, фазанів і вовків. У відео групи було багато тіла, зокрема і грудей. У результаті, тепер вже колишній бойфренд Слави, побачивши це шоу, оскаженів. Як з'ясувалося, наступного дня після зйомок, хлопець співачки влаштував їй сцену ревнощів, що закінчилася побоями.

Зараз під лівим оком Слави - синець, який артистка намагається прикрити великими темними окулярами. А на лівій руці у дівчини величезна гематома бурого кольору і велике садно. Відомо, що лікарі зафіксували численні синці на тілі співачки.

Сама Слава говорить, що зняла побої, але в міліцію подавати заяву поки не збирається.

"Все не так просто", - сказала дівчина.

За словами менеджера співачки, хлопець старше за Славу на 5 років. Вони зустрічалися десь три роки. За цей час кілька разів розходились.

Наразі артистка виїхала на тиждень за кордон, аби оговтатись від того, що сталось.

Блик

Зараз ви читаєте новину «Славі з "НеАнгелів" бойфренд поставив синець під око (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути