Ексклюзиви
вівторок, 23 липня 2024 09:12

"Скільки у нас злих і тупих людей" - дівчина Цимбалюка прокоментувала розваги з коханим під російську музику
3

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Дівчина актора Тараса Цимбалюка - Світлана Готочкіна - прокоментувала вечірку в компанії коханого та Анни Алхім під російську музику.

У своєму Instagram блогерка записала відео, у якому відповіла українцям на хейт.

"Що я можу сказати? Читаю сьогодні коментарі під своїми дописами, Тараса, своїх друзів і трохи ох**ваю від того, скільки у нас злих і тупих людей, для яких найбільше задоволення - об*ср*ти ближнього. Я трохи не розумію, чому в нашій країні так відбувається, якщо людина робить багато добрих справ для людей, суспільства, для нашої країни, то спочатку ти дуже добрий, все гаразд, а потім миттєво, коли ця людина зробила щось не так, як вам хочеться, то ви готові змішати людину з лайном? А всі добрі справи та вчинки просто забуваються", - сказала жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Єфросініна виклала неідеальні кадри, яких ще не було в мережі

Крім цього Світлана звернулась до підписників і порадила їм "почати з себе".

"Чому ви насамперед не подумаєте про себе, любі мої? Чого ви досягли у своєму житті? Як ви допомогли зараз суспільству, волонтерам? Чому ви насамперед не дивитеся на себе? На свої вчинки? Я впевнена на 100%, що всі ті, хто пише цей бруд, це диванні критики, які сидять вдома, переглядають новини і думають, кому яку х**ню написати. Люди, так не можна. Почніть із себе", - підсумувала Готочкіна.

Нагадаємо, Цимбалюк влаштував вечірку в компанії Готочкіної та блогерки Анни Алхім. Знаменитість опублікував відео, на якому вони слухали пісні російських та білоруських виконавців. Мова йде про Земфіру, гурт "Леприконсы" та Сергія Мазаєва. Прихильники розкритикували Тараса й зазначили, що не розуміють його поведінки, адже раніше він був патріотом.

Журналістка Аліна Доротюк вирішила запитати Цимбалюка про інцидент. Однак актор відмовився коментувати ситуацію.

Зараз ви читаєте новину «"Скільки у нас злих і тупих людей" - дівчина Цимбалюка прокоментувала розваги з коханим під російську музику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути