середа, 13 грудня 2023 10:00

Скандали, інтриги, розслідування. Як пройшли найгучніші розлучення 2023 року
14

У 2023 році розлучилося чимало зіркових пар. Зокрема ті, хто був у шлюбі нетривалий час і ті, чиї стосунки вважали взірцем сімейного затишку.

Gazeta.ua пропонує переглянути хто зі світових і українських знаменитостей розлучився у цьому році.

Микита Добринін і Даша Квіткова

Український телеведучий Микита Добринін та блогерка Даша Квіткова зіграли весілля у серпні 2020 року, а у вересні 2022 року вони обвінчалася. Однак вже у січні 2023 року подружжя повідомило, що розлучається. Зараз вони підтримують дружні стосунки заради їхнього сина Лева.

Автор: instagram.com/nikitadobrynin
 

Брітні Спірс і Сем Асгарі

Чоловік американської співачки Брітні Спірс 29-річний фітнес-тренер Сем Асгарі подав на розлучення через рік після весілля. У документах на розірвання шлюбу він вказав, що має з зіркою "нездоланні розбіжності". Джерела близькі до пари, повідомили, що Асгарі заскочив свою дружину під час зради. Другою причиною назвали постійні сварки. Кажуть, що Спірс піднімала руку на коханого.

Автор: instagram.com/britneyspears
 

Євгенія Емеральд та Євген Стипанюк

У жовтні минулого року подружжя зіграло весілля. Невдовзі у них народилася дитина. Рівно через рік Емеральд повідомила про розрив. Додала, що не може отримати розлучення на паперах, оскільки, за законом, шлюб не можуть розірвати у перший рік народження дитини. Євгенія зазначала, що її колишній чоловік - аб'юзер. Він ображав її протягом усієї вагітності та після пологів навіть почав підіймати руку. А після розриву почав погрожувати.

Автор: instagram.com/emerald.evgeniya
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Краще не жартувати" - продюсер Полякової сказав, що думає про скандал Єфросініної і Волошина

Софі Тернер і Джо Джонас

Зірка "Гри престолів" Софі Тернер та музикант Джо Джонас розлучилися після чотирьох років шлюбу. ЗМІ повідомляли, що Джонас став ініціатором розлучення. Інсайдери зазначили, що останні шість місяців у подружжя були "серйозні проблеми". Окрім того, Джонас нібито останнім часом сам піклується про їхніх двох маленьких доньок.

Автор: Getty Images
 

Анна Трінчер та Олександр Волошин

Подружжя оголосили про розлучення 28 листопада. Ініціатором розриву став Олександр Волошин. Він пояснював це тим, що його почуття почали згасати. Згодом він зазначив, що офіційно пара ще не розлучилась.

Автор: instagram.com/annatrincher_official
 

Г'ю Джекман і Дебора-Лі Фернесс

Австралійський актор 54-річний Г'ю Джекман розлучився з 67-річною Деборою-Лі Фернесс. Пара була в шлюбі 27 років. Джекман і Фернесс мають двох спільних дітей - 23-річного Оскара і 18-річну Аву.

Автор: instagram.com/thehughjackman
 

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе

Співачка вперше підтвердила розлучення з композитором у жовтні. Ходили чутки, що подружжя не зійшлися у політичних поглядах. Продюсер Леонід Дзюник підтвердив цю інформацію російським ЗМІ. За його словами, Брежнєва наполягала, щоб Меладзе публічно підтримав Україну. Проте той не виконав її прохання.

Автор: instagram.com/meladzemusic
 

Сергій Танчинець та Анна

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинець розлучився з дружиною Анною після 15 років шлюбу. Він зазначив, що вони з коханою "пройшли не простий, але чудовий шлях", проте тепер кожен піде своїм. Додав, що підтримує з дружиною хороші стосунки. Вони залишаються люблячими батьками для двох дітей.

Автор: instagram.com/sergii_tanchynets
 

Шеннен Догерті та Курт Ісварієнко

Американська акторка Шеннен Догерті, яка з 2015 року бореться з раком 4-ї стадії, розлучилася зі своїм третім чоловіком Куртом Ісварієнко через його зраду. Зірка сказала, що дізналася про це перед операцією на мозку після виявлення метастазів.

Автор: Getty Images
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка з найбільшими у світі вилицями зробила чергову пластичну операцію. Фото

Василь Вірастюк та Інна

Український актор, силач і народний депутат Василь Вірастюк розлучився з дружиною Інною після 15 років шлюбу. Заявив, що розірвати шлюб ініціатива його. Він прийняв це рішення на початку жовтня 2022 року. За словами Вірастюка, колишня дружина від нього вимагає аліментів на двох спільних дітей, але він таку суму потягнути не може.

Автор: facebook.com/vasyl.virastyuk
 

Венсан Кассель і Тіна Кунакі

З 2015 року Кунакі зустрічалася з французьким актором Венсаном Касселем, старшим від неї на 31 рік. 2018-го вони побралися і згодом переїхали в Бразилію. Через рік жінка народила доньку Амазонію. У квітні цього року почали поширювати чутки про розрив зіркового подружжя. Хоч пара й не коментувала своє розлучення, але з тих пір жодного разу не показувалась на людях разом.

Автор: Getty Images
 

Олександр Кривошапко та Марія

Український співак Олександр Кривошапко розлучився з другою дружиною, Марією, і вже встиг закрутити новий роман. Він опублікував романтичне фото з дівчиною на ім'я Христина. Закохані позували в одному з італійських ресторанів.

Одружилися Олександр і Марія у вересні 2022 року. Перед початком повномасштабної війни пара розходилася. Кривошапко тоді казав, що вони часто сварилися та не розуміли одне одного.

Автор: instagram.com/alexanderkrivoshapko
 

Різ Візерспун і Джим Тот

Різ Візерспун та Джим Тот оголосили про розлучення у березні. Вони були в шлюбі майже 12 років. ЗМІ повідомляли, що це було мирне дружнє рішення. Проте його причини, а тим паче мотиви рішення оголосити про розлучення напередодні річниці, лишаються невідомими.

Автор: Getty Images
 

Микола Тищенко та Алла Барановська

Нардеп Микола Тищенко розлучається зі своєю дружиною, бізнесвумен Аллою Барановською після семи років шлюбу. Позов про розірвання шлюбу подружжя подало 14 листопада цього року. Ані Тищенко, ані Барановська розлучення не прокоментували і жодним чином не натякали на розлади у родині.

Автор: instagram.com/allabonya
 
Американська реперка Cardi B розійшлася зі своїм чоловіком, репером Offset. Подружжя було в шлюбі шість років. Нагадаємо, пара таємно одружилася у 2017 році. 2018-го року після народження доньки Культуре вони вперше розлучилися. Offset зізнався тоді у зраді й публічно вибачився за це. Згодом вони знову почали жити разом, а в 2020-му знову захотіли розлучитися. Через деякий час вони порозумілися. 2021 року у артистів народився син Вейв.
Зараз ви читаєте новину «Скандали, інтриги, розслідування. Як пройшли найгучніші розлучення 2023 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути