Ексклюзиви
четвер, 01 липня 2021 14:23

Шість років у шлюбі: Дмитро й Ірина Монатіки поділилися архівними фото
5

Виконавець Дмитро Монатік і його дружина Ірина Демічева відзначають сьогодні, 1 липня, шосту річницю шлюбу й 10-ту - стосунків. Подружжя ніжно привітало одне одного в мережі.

В Instagram жінка опублікувала фото з весілля. На знімку вона позувала в короткій білій сукні, а чоловік - у чорному костюмі й бежевому капелюсі.

"Офіційний день нашої родини - 1 липня, 2015 рік. Нам офіційно шість років. А разом ми вже 10 років. Кохаю тебе, моя вічносте", - підписала світлини.

Монатик показав архівне фото в мережі, на якому позує в костюмі Аладіна, а його кохана - босоніж у чорних лосинах, гольфі й червоній мінісукні.

Ірина Монатік показала фото з їхнього весілля, яке відбулося шість років тому
Фото: instagram.com/irinamonatik
Ірина Монатік показала фото з їхнього весілля, яке відбулося шість років тому
Перший поцілунок подружжя 13 років тому
Дмитро та Ірина Монатіки ніжно привітали один одного в мережі
Дмитро та Ірина Монатіки разом із синами - Данилом і Платоном

"13 років тому. Луцьк. Наш перший жартівливий поцілунок на твоєму 22-му дні народження виявився зовсім не жартом. Через три роки ми почали зустрічатися, говорити про все на світі, мріяти, сміятися до кольок у животі. Почали вірити один в одного і разом повірили, що є хороші, прекрасні люди в тоді ще чужому і незнайомому Києві.

Сьогодні рівно шість років тому ми стали сім'єю офіційно. Хоча, гадаю, ми стали нею саме після цього поцілунку. Ти подарувала мені двох найкращих хлопців, якими я пишаюся щодня дедалі більше. І щодня сильніше захоплююся тобою. Думав, шукатиму ціле життя. Ось і знайшов ціле життя. Кохаю тебе прозоро, безмежно й нескінченно. Весілля чавунне - голови юні", - написав артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Віктора Павліка показала, як відсвяткувала з коханим першу річницю шлюбу

Закоханих привітали з річницею в коментарях фотографиня Соня Плакидюк, співак Володимир Дантес, ведучий Слава Дьомін, дизайнер Андре Тан, дружина музиканта Сергія Бабкіна Сніжана та інші.

Артист Monatik презентував відеороботу на пісню "Ресницы безопасности", у якій показав архівні відео з особистого й творчого життя. Ця композиція є саундтреком до документального фільму "Людина, яка танцює вічно". Продюсеру виповнилося 35 років. З цієї нагоди він випустив відео, яке готував понад 20 років.

Режисером є Артем Григорян. У цьому кліпі артист уперше показав дітей - Данила й Платона, а також відеозапис, як він забирав синів із пологового, кадри з весілля з Іриною Монатик.

Зараз ви читаєте новину «Шість років у шлюбі: Дмитро й Ірина Монатіки поділилися архівними фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути