вівторок, 10 серпня 2021 07:54

Сина Єлизавети II звинувачують в зґвалтуванні. Жертва розповіла подробиці

Сина Єлизавети II звинувачують в зґвалтуванні. Жертва розповіла подробиці
Вірджинія Джуффре та принц Ендрю зробили фото в Лондоні в 2001 році. Фото: VIRGINIA ROBERTS

Вірджинія Джуффре (Робертс) подала позов на сина британської королеви Єлизавети II Ендрю. Стверджує, що принц нібито тричі зґвалтував її.

Скаргу розглядатиме окружний суд США на Манхеттені, повідомляє Reuters.

Жінка стверджує, що її продав для сексу покійний фінансист Джеффрі Епштейн. Була жертвою його сексуальної експлуатації з 2000 до 2002 рік. Їй тоді було 16 років.

Насильство з боку принца Ендрю відбулося близько двох десятиліть тому, коли Джуффре було менше 18 років. Він змусив її до сексу в лондонському будинку давньої соратниці Епштейна Гіслен Максвелл, британської світської левиці. Усі троє погрожували потерпілій наслідками за непослух, "адже мають потужні зв'язки, багатство і владу".

Принц Ендрю також образив її в маєтку Епштейна в Верхньому Іст-Сайді Манхеттена і на приватному острові, що належить Епштейну, на Віргінських островах США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українок відправляли до сексуального рабства в Туреччину

"Сильні та багаті не звільняються від відповідальності за свої дії. Сподіваюся, що інші жертви побачать, що можна не жити в тиші і страху, але повернути собі життя, висловившись і вимагаючи справедливості", - заявила Вірджинія Джуффре.

Принц Ендрю сказав, що не пам'ятає, щоб зустрічався з Джуффре, і категорично заперечував її твердження про сексуальне насильство. Він також назвав поведінку Епштейна "неналежною", але не шкодує про їхню дружбу.

В Іспанії п'ятьох громадянок України та Росії звільнили з сексуального рабства. Злочинці заманювали своїх жертв в інтернеті за допомогою пропозицій про роботу. Обіцяли високооплачувану роботу хостесс в ресторанах або танцівницями на дискотеках.

В Іспанії жінок змушували займатися проституцією в одному з клубів в населеному пункті Мотріль. Господиню клубу арештували.

Зараз ви читаєте новину «Сина Єлизавети II звинувачують в зґвалтуванні. Жертва розповіла подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути