субота, 21 серпня 2021 13:28

Син став "лялькою першої необхідності" - Притула розповів, чим дивують його діти
3

Ведучий Сергій Притула розповів, як спілкуються його діти
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Притула з сином 13-річним Дмитром
Притула з донькою 4-річною Соломією

Ведучий Сергій Притула поділився, як його діти спілкуються один з одним. Він разом з дружиною Катериною виховує трьох дітей: 13-річного Дмитра, 4-річну Соломію та 3-місячну Стефанію.

Чоловік розповів, що його "діти дивують фанатичною любов'ю один до одного". Цим поділився в інтерв'ю журналу "Теленеделя".

"Коли народилася Соломія, Дмитро став "лялькою першої необхідності": себто, він міг за якусь мить вивести Солю зі стану плачу у стан голосного сміху. Зараз Соломія опановує це мистецтво зі Стефанією. І попри те, що Стефанія для Соломії є об'єктом уваги №1, коли я ввечері приходжу додому з роботи, Соля вибігає в коридор, цілує мене і перше, що питає: "А де Діма?" Влітку Дмитро багато часу проводив не в Києві, і донька відверто дуже сумувала за братом. Мене все це дуже розчулює", - сказав він.

Притула з сім'ю люблять подорожувати. Наприклад, канікули сина виявилися дуже активними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко похвалилася кабачком, Притула катався на яхті, Федоров поїхав у Туреччину – відпустки політиків у фото

"За літо діти були у бабусі в Збаражі, у Карпатах і Бодрумі. Дмитро в Карпатах був двічі. Син грає на барабанах, тож самостійно ще відпочив у музичному таборі. Доньки ще малі, тож більше прив'язані до нас із Катею, а Дмитро має вже трохи більше простору. Окрім тих напрямків, які я описав, мав ще поїздки до бабусі в Теребовлю, до сестер у Тернопіль, на катері по острівках на Дніпрі тощо", - додав ведучий проєктів "Хто зверху" та "Діти проти зірок" на "Новому каналі".

Телеведучий Сергій Притула вступив до Українського католицького університету у Львові. Він буде навчатися на магістерській програмі з публічного управління та адміністрування.

Зараз ви читаєте новину «Син став "лялькою першої необхідності" - Притула розповів, чим дивують його діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути