Ексклюзиви
вівторок, 25 січня 2011 17:10

Сім'я подарувала Тіні Кароль папугу та пластилінову машинку

Сім'я подарувала Тіні Кароль папугу та пластилінову машинку

Українська співачка Тіна Кароль, сьогодні, 25 січня, відзначає свій день народження. Їй виповнюється 26 років.

Святковий ранок артистки почався з привітань від найближчих - чоловіка і сина.

Чоловік співачки Євген Огір подарував їй дуже незвичайний подарунок - африканського папугу Жако. Птахові всього чотири місяці, тому говорити вона буде вчитися вже в зоряному сімействі.

"Я знав, що Тіна давно мріяла про великого папугу, який говорить, але про те, що б справді завести його ми всерйоз не говорили. А зараз я подумав, що крім якого-небудь практичного подарунку, у день народження добре б зробити дійсно сюрприз. Мені порадили Жако, як найбільш інтелектуального і компанійського птаха, сподіваюся, він не підведе і буде приносити Тіні тільки радість ", - розповів Євген Огір.

Папугу співачка побачить тільки ввечері, тому "живий" подарунок поки залишається без імені.

Крім екзотичного презенту Євген підготував і більш традиційний подарунок - на наступний день після іменин подружжя планує відправитися всією сім'єю в Карпати кататися на лижах.

До речі, син Тіни Кароль Веніамін подарував мамі виріб - червону машину з пластиліну, прикрашену дрібними монетами.

"Веня постійно радує Тіну своїми виробами та малюнками, але от на День народження вирішив зробити мамі особливий подарунок і проявити оригінальність - подарувати свою найулюбленішу машинку", - поділився Євген.

Як стало відомо, пишного святкування Тіна Кароль не планує і відзначить свій день народження скромно, у вузькому сімейному колі. Меню складуть улюблені в родині страви - традиційна українська кухня, і, можливо, японська, до якої не байдужа сама Тіна. З алкогольних напоїв віддали переваги шампанському і сухим винам.

Торт для іменинниці замовляли у київського кондитера, який відповідав за солодощі ще на весіллі співачки. Це буде класичний повітряний медовик, просочений солодким лікером і карамельним кремом з мигдалем.

Не обійдеться в іменини і без сімейних традицій: якій рік поспіль на Тіну буде чекати увечері невеликий салют на її честь.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Сім'я подарувала Тіні Кароль папугу та пластилінову машинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути