середа, 06 червня 2012 14:52

Шевченко ганяв м'яч по паркінгу: у Москві зняли кліп до Євро-2012

Шевченко ганяв м'яч по паркінгу: у Москві зняли кліп до Євро-2012
Черговий "гімн" єврочемпіонату виконав російський співак Іраклі. Фото: fm-tv.ru

Російський співак Іраклі зняв кліп на пісню неофіційного гімну футбольного чемпіонату Європи. Пісня предствалена двома мовами "Я тебе люблю" і "Give it all to you".

Виявилося Іраклі дружить з багатьма зірками українського та російського футболу, серед яких Андрій Шевченко, Роман Павлюченко, Андрій Воронін, Юрій Жирков і Олександр Самедов. Саме друзі-футболісти нібито й попросили Іраклія написати неофіційний гімн UEFA 2012. Вони також погодилися знятися у відеороботі до цього треку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко підробляв у Колліни перекладачем

Сюжет для кліпу придумав один з найвідоміших кліпмейкерів Росії Костянтин Черепков. За сценарієм, на підземній парковці відбувається несанкціонований турнір, у якому футболісти в класичних костюмах і смокінгах змагаються один з одним в імпровізованим футбольному поєдинку. Мета - боротьба за шикарну дівчину, яку зіграла актриса Дарина Пульнер.

"Щойно я почув про те, що буде написаний неформальний гімн Євро-2012, у мене відразу народився сценарій для кліпу, - розповідає Черепков. - Нам вдалося зібрати разом найкращих зірок російського та українського футболу. Нічого подібного в Росії ще не було. І це ще раз доводить формулу, що спорт, а особливо футбол, не має кордонів."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кращого моменту завершити кар'єру, ніж Євро-2012, важко придумати" - Шевченко

Зйомки проходили на підземній парковці кращого торгового центру Москви ЦУМ.

Кросівки, в яких знімалися зіркові футболісти, і офіційний м'яч UEFA 2012 з їх автографами будуть розіграні на благодійному аукціоні в допомогу хворим дітям.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко ганяв м'яч по паркінгу: у Москві зняли кліп до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути