понеділок, 24 вересня 2012 00:07

Шерон Стоун в Мілані втратила свідомість від перевтоми

Шерон Стоун в Мілані втратила свідомість від перевтоми
Фото: РИА Новости

Зірка Голлівуду, американська актриса Шерон Стоун була тимчасово госпіталізована в Мілані, повідомляє в неділю агентство Ассошіейтед Пресс.

Нездужання Стоун сталося після показу колекції одягу Fendi на Тижні міланської моди. Італійські ЗМІ повідомили, що актриса втратила свідомість.

Як пише інформаційний портал TMZ, актриса поскаржилася на сильні головні болі. В цілях обережності її відвезли до лікарні, так як при схожих симптомах вона вже була госпіталізована в 2001 році з діагнозом "аневризма судин головного мозку". Через кілька годин голлівудська знаменитість вийшла з лікарні, лікарі констатували, що її здоров'я в порядку.

Після інциденту 54-річна кіноактриса змогла взяти участь у благодійному заході, на якому для фонду медичних досліджень і лікування СНІДу було зібрано 1,1 мільйона доларів, відзначає Ассошиейтед Прес.

У колишньої моделі і актриси, що одержала популярність завдяки ролі у трилері "Основний інстинкт", багатий досвід філантропії, в тому числі і не зовсім вдалий. У 2005 році на економічному форумі в Давосі вона несподівано оголосила про те, що збере мільйон доларів на антимоскитні сітки для всіх жителів Танзанії, хоча країна і так мала у своєму розпорядженні достатній ресурс для безкоштовного забезпечення своїх громадян такими сітками.

Зараз ви читаєте новину «Шерон Стоун в Мілані втратила свідомість від перевтоми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути