четвер, 11 серпня 2011 10:30

На підмосковне весілля Христини Черновецької приїде Шерон Стоун

На підмосковне весілля Христини Черновецької приїде Шерон Стоун

Дочка київського мера Христина Черновецька, яка нещодавно розлучилася з депутатом Київради В'ячеславом Супруненком, готується йти під вінець. Весільна церемонія відбудеться в одному з найдорожчих заміських московських закладів вже на початку осені. Її обранець - 35-річний московський бізнесмен з одеськими корінням Сергій Янчуков.

У самому ресторані вже щосили готуються до весілля дочки "київського високого чиновника". Кажуть, що на саме свято запросять як російських зірок, так і закордонних. Можливо, навіть приїде голлівудська зірка Шерон Стоун - зараз піар-служба закладу веде активні переговори з менеджерами актриси. У самому ресторані сказали, що приїзд Стоун обійдеться не менше ніж в $500 тис., пише газета "Сегодня".

В цілому ж на святкуванні очікують не дуже багато гостей, а на час заходу його закриють для інших відвідувачів. Незважаючи на те, що така послуга коштує чимало - $122 тис. Щоправда, в цю суму входить вже трохи їжі та алкоголю. "Гроші потрібно заздалегідь внести на депозит", - сказали в ресторані.

Кухня в ресторані переважно іспанська, тому на столах, швидше за все, буде багато рибних страв. Наприклад, тут готують рибу дорадо на решітці з середземноморськими соусами ($30), чилійський сібас із зеленим кус-кусом і шафрановим йогуртом ($65), але можна замовити і каре або лопатку ягняти ($90), капучино з дарів моря ($12), телячі щічки з гарбузом ($40), салат з копченої качки з динею і огірком ($20). На десерт можуть приготувати гаспачо з чорної черешні з морозивом з бальзаміко ($20).

В оточенні сім'ї Черновецьких вже щосили обговорюють суеню майбутньої нареченої. Не секрет, що Христина буде виходити заміж вже на четвертому місяці вагітності, пише видання.

"Вона вже в лютому буде народжувати (нагадаємо, у Христини вже є троє дітей. Молодшому Вані - 4 роки, а старшій Аліні - 11. - ред.). У них справжнє кохання, а не інтрижка", - говорить подруга родини.

За її словами, Сергій, дізнавшись про те, що Христина чекає на дитину, розлучився зі своєю дружиною Оленою. На формальності потрібен час, тому весілля затягнулося.

Вибирати сукню Христина відправиться до Франції.

"Вона все тримає в секреті, можливо, сукня буде від дуже відомого дизайнера, і можливо, що буде схожа на сукню Кейт (вже дружина принца Британії. - ред.) з невеликим шлейфом", - говорить близька знайома.

Із Сергієм Христина познайомилася в Одесі, звідки він родом, коли ще працювала в "Правекс-банку". Зараз Янчуков займається московськими супермаркетами, а до цього очолював одну з дочірніх компаній "Газпрому". Нині сім'я більше живе в Америці, ніж у Москві, ймовірно, саме там Христина і буде народжувати (всі онуки мера Черновецького народилися саме в США). При цьому Христина прізвище змінювати не має наміру. Як вона раніше говорила, серед жінок у їхній родині традиція - залишати прізвище батька.

Зараз ви читаєте новину «На підмосковне весілля Христини Черновецької приїде Шерон Стоун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути